Što je Isus bez Biblije?

Navar Glibotić

13. veljače 2006.

Što je Isus bez Biblije?

Moderna blogosfera tako je rasprostranjena da ne postoji mogućnost da u jednoj godini pregledate sve moguće blogove u Hrvatskoj. Jer, svakojake bene smatraju da je to njihov ulaz u stvaralačko-pisalačke vode, a monitor trpi mnogo više i od papira. Zato je prava sreća kad se naleti na neki dobar blog, kao što ja naletih kobne i dokone radne nedjelje. Više na

Što ti je slučajnost. U dokonom pretraživanju gugla u radnu nedjelju (koja se na kraju pretvorila u već spomenutu dokonost), pala je odluka u onaj prostor za traženje ukucati "sjedila sam za mašinom šila sam". Radilo se o pokušaju nabavljanja kompletnih stihova jedne pjesme "Kawasaki 3P", a koja je zapravo obrada narodne vojvođanske pjesme "Dok sam bio vojnik u tom Somboru". Kako to već obično biva, do kompletnih stihova nije su uspjelo doći, ali je kao kolateralni rezultat došao lebov.blog.hr.

Toga tipa možemo samo preporučiti svim ljudima željnima dobrog bloga. On je genijalac, jer ima jednu dozu bolesne mržnje prema svijetu, a posebno prema ženama i onom prokletom paru koji uvijek zajebe na kladioničarskom listiću. Posebnu nesklonost izražava prema neudatim ženama starijima od trideset godina, tako da ako spadate u tu skupinu i niste blagonakloni prema zajebanciji, nemojte ići tamo. Svima ostalima, poručujem, slobodno navratite tamo, čisto da vidite da niste usamljeni jahač kada se spominje onaj jedan par koji zajebe za veliku lovu (proklet da je remi Jute i Milvokija prije par godina, zajeb za preko šest somova kuna na 10 uloženih).