Sablazni prekid utakmice

Ivor Car

30. prosinca 2002.

Sablazni prekid utakmice

Evo nam i jedne sportske novice. Sportske, samo utoliko što je prizorište događaja bio sportski teren, točnije košarkaška dvorana. Junak novice je neimenovana, čini se poremećena osoba koja je uspjela prekinuti košarkaški susret između Utah Jazza i Philadelphia 76ersa, na do sada neviđen, krajnje sablazan način.
Upravo kada se jedna od najvećih legedni američke NBA košarke, Karl Malone, zvani Poštar, spremao da zabije drugo od dva slobodna bacanja, utakmica između njegovog Utah Jazza i protivnika Philadelphia 76ersa, je morala biti prekinuta. Krivac za to je neimenovana, čini se poremećena osoba. Naime, u spomenutom trenutku, kada je do poluvremena ostalo još 4 minute i 13 sekundi igre, na terenu se pojavio štakor, te se naglo zaustavio ispred crte za slobodna bacanja, odnosno ispred nogu Karla Malonea. Cijeli događaj i ne bi bio tako sablazan da štakor nije bio mrtav i bačen s tribine, od strane one neimenovane, čini se poremećene osobe. U tom trenutku Karl Malone ustuknuo je unatrag za jedan korak, dok je njegov klupski kolega Scott Padget prvi reagirao i prišao nepomičnom životinjskom tijelu, te šutnuo leš pod klubu Jazzera, nakon čega je glodavca lopaticom pokupio asistent trenera momaka iz Salt Lake Citya.
Za to vrijeme ona neimenovana, čini se poremećena osoba, dala se u bijeg. Uspjela je pobjeći iz dvorane, preći cestu i šmugnuti u kompleks trgovačkog centra. Ipak u trgovačkom centru postoji osiguranje pa je ova neimenovana, čini se poremećena osoba, ipak uhićena, a za što će ova neimenovana osoba, osim za to da se čini poremećenom, odgovarati pred zakonom, nismo uspjeli saznati.