Only sky is the limit

Božidar Alajbegović

17. srpnja 2003.

Only sky is the limit

Dragi naši Lupeži, posjećenost najdražeg vam sajta svakodnevno raste, zahvaljujući vama, naravno, koji nas sve više i više čitate, ali i nama, malobrojnoj Lupiginoj ekipici koja vam širokogrudno svakodnevno isporučuje materijal za čituckanje. Kvaliteta našeg sajta zamijećena je sa više strana i naš je trud urodio plodom, o čemu više možete saznati kliknete li na
Dragi moji, putem countera koji se nalazi u donjem lijevom kutu vašeg ekrana možete pratiti broj posjeta najdražem vam sajtu. No, pravi broj posjeta može se pratiti  samo u Lupiginom control panelu, ponajviše zahvaljujući neodgovornosti naših webmastera koji još uvijek nisu uspjeli unificirati sajt i staviti na njega neku dobru statistiku. Svejedno, pozorniji Lupigini fanovi sigurno su već zamijetili kako broj posjetitelja svakim danom zamjetno brže raste nego li  je donedavno rastao. Tome je, osim zavidne i raskošne kvalitete tekstova Lupiginih pera, pridonio i broj od 50-tak sajtova na kojima postoje linkovi kojima se web-surferi mogu prebaciti na sajt kojemu se upravo divite. Jedan od tih naših prijateljskih sajtova je i primjerice fusnota.com, hrvatski sajt posvećen književnosti, koji svojim čitateljima pomoću linka omogućuje da zavire i u naših pera djela. Red bi bio spomenuti i hip-hop.hr, iskrica.com, posao.hr, koji imaju naše bannere, te bljesak.info i dalbingas koji znaju prenositi naše novice. Posebno bih istaknuli i naše prijatelje u Berlinu koji u svoj site balkanbeats ugrađuju jednaku dozu entuzijazma kao i mi, i naravno na najneobičniji način od svih, kroz svoje stranice postavljaju linkove na Lupigu. Ipak najbrojnije posjete dobivamo sa brojnih, takozvanih gamesajtova, kao i sa nekih foruma (fmjam, klubska-scena, bosanskibrod, itd.).
No, ova novica je nastala zbog nečega što držim vrlo velikom stvari. Naime, prije nekoliko dana, ničim izazvani, osim kvalitetom naših tekstuljaka,  ljudi koji stvaraju jedan od najjačih hrvatskih portala (iskon.hr) na svoju stranicu posvećenu kulturi također su uvrstili naš link. Njime sada i njihovi čitatelji mogu direktno zaviriti u našu rubriku književnih kritika Čitali smo.
Pošto, kao što svi jako dobro znate, Lupigu stvaramo amaterski, osim oslobađanja vlastite kreativnosti jedina nam je satisfakcija rastuća čitanost i sve brojnija posjećenost našeg sajta, pa me upravo zbog toga bezgranično raduje što će sada pomoću linka na Iskonovom portalu, a koji je jedan od najposjećenijih domaćih sajtova uopće,  Lupiga sebi priskrbiti još gomilu novih čitatelja.
Ništa mi drugo ne preostaje nego da - i Iskonovom portalu te svima ostalima koje smo spomenuli kao i onima koje nismo, a koji stavljajući linkove prema Lupigi na svoje sajtove honoriraju naš trud - uputim jedno veliko HVALA!!!
Mene osobno, a siguran sam i kolege mi, ovo će potaknuti da još marljivije prionemo na pisanje, na radost svih vas - naših sve brojnijih redovnih čitatelja...