Novo! Novo! Novo!

iksx@lupiga.com

28. rujna 2002.

Novo! Novo! Novo!

Dok je svjetski .com biznis u stagnaciji, recesiji i krizi, stvarnost dokazuje kako najbolji uvijek imaju mjesto na tržištu. Da sada ne govorim kako je to znanstveno objasnio još Adam Smith sa svojom terijom 'nevidljive ruke', samo ću reći jedno: Na Lupigi imamo novitet, a zove se GostLupež

Ne tako davno, zahvaljujući pijanstvu RR-a i uvijek otvorenim ušima Ivora-Cara i Rochija, u moždanim bespućima lupeških umova začela se ideja o ekspanziji ponude na Lupigi. A sve to uvjetovano povećanom potražnjom.
Tako, dok svakodnevno raste broj posjetitelja koji svijet gledaju kroz obične oči, raste i broj očiju kroz koje možete gledati svijet. Od sinoć, negdje između jedan i tri, možete uživati u još jednoj ponudi Lupige.com, pogledu na svijet viđenom iz kuta GostaLupeža. Tako ćete u ovoj svojevrsnoj nadkolumni u dvotjednom ritmu iz pera eminentne ili koja će to tek postati osobe iz javnog ili tajnog života uživati u vrlim novim pogledima na život odnosno sranja koja nas pogađaju nedužne, htjeli mi to ili ne.
Prvi GostLupež koji priča o Englezima, Hajduku, Janku, Nini i parama za birtije u stilu koji je mješavina Grassovog gastronomskog pristupa i Sabatovog paranoičnog realizma je Jasmin Klarić, novinar, pjesnik, navijač, ljubimac dobre cuge i žena, visok i mršav čovjek koji ne posuđuje novac na lijepe oči nego mjenice.

Da skratimo, posjetite Gostalupeža, pa se složite s njim ili ga pljujte.