MILE KEKIN PODRŽAVA LUPIGU: „Ako i vi volite pametno novinarstvo, podržite Lupigu!“

I.F.

18. siječnja 2018.

MILE KEKIN PODRŽAVA LUPIGU: „Ako i vi volite pametno novinarstvo, podržite Lupigu!“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ako i vi volite pametno novinarstvo, bez dubokog dekoltea i senzacionalnih naslova, podržite Lupigu“, javio se da nam kaže Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, benda kojeg redakcija Lupige sluša od samih njegovih početaka, pa sve do danas.

S Kekinovim videom podrške ulazimo u zadnja 24 sata kampanje koja nas je pozitivno iznenadila i dala nam, prvenstveno, morala i snage da nastavimo raditi ono što smo radili i do sada, ali još jače i zadovoljnije, jer znamo da iza nas stojite vi. Koliko god bili optimistični, ovako velikoj podršci se, ipak nismo nadali. 

Na Indiegogo platformi ostala je još hrpa perkova, sve s finalnim popustom, tako da se podržavajući Lupigu možete počastiti i vrlo zanimljivim poklonima. Tu je par primjeraka izvrsnog štiva, glazbe, pa čak i melema i frizura, koje su nam donirali naši dragi prijatelji. Hvala im na tome. Hvala i vama koji ste podržali Lupigu u ovih 30 proteklih dana. Hvala i vama koji ćete to tek učiniti. A hvala i Kekinu na njegovoj podršci. Ima nas!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Lupiga.Com

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.