Lupiga opet najavljuje novi putopis

Ivor Car

12. veljače 2003.

Lupiga opet najavljuje novi putopis

Svrha ove novice je samo ta da bi sve vas upozorila na neke novosti na našoj i vašoj Lupigi. A novi je Lupigin putopis, pod neinvetivnim nazivom: Ja, ja! Ausflug nach Laibach. Kao što mudri znalac može zaključiti riječ je u stvari o izletu u glavni grad susjedne nam Slovenije, Ljubljanu, a poseban je jer se može nazvati radnim izletom.
Nakon više od mjesec dana Lupigino uredništvo javilo se svim onima koji su upisani u našu mailing listu, a povodom novoga putopisa. Onima koji nisu upisani u tu istu listu, novost ćemo saopćiti ovim putem.
Dakle, odmah nakon putopisa iz glavnog grada susjedne nam istočne države, nekog novog i neobičnog imena, odlučili smo se ponuditi vam na čitanje putopis iz susjedne nam zemlja, ali na zapadu. Jednostavnim riječima nekoliko nas se zaputilo u Ljubljanu i dojmove toga puta sada možete pročitati klikom na slijedećih devet točaka .........  Naziv putopisa je u nedostatku mašte autora ostao isti kao i njegov radni naslov.
Moram napomenuti kako je krivac što putopis nije ponešto slikovitiji, glavom i bradom Edo Maajka, koji nije posalo neke fotke vezane uz naš put. Eto da ne dužimo više, svaka čast onome tko sve to pročita, što bi rekao kolega RR dobije još i nagradu, besplatan put u Irak nakon početka NATO djelovanja.