FRENKIE, KONTRA I INDIGO POHODE ZAGREB: „S nama je i Edo Maajka - više niko nam ni ne treba“

I.F.

17. svibnja 2018.

FRENKIE, KONTRA I INDIGO POHODE ZAGREB: „S nama je i Edo Maajka - više niko nam ni ne treba“

Jedan od najboljih repera na ovim prostorima, Lupigin miljenik Frenkie, u petak će pohoditi Zagreb. U Boogaloou će skupa s Kontrom i Indigom promovirati svoj posljednji album „Egzil“, s kojeg je već „izbacio“ nekoliko zapaženih singlova, a koji je sniman prošle godine u dalekom Japanu.

„Jako nam je drago što nakon dugo vremena rokamo u Zagrebu. Od mog zadnjeg koncerta prošlo je nekoliko godina tako da je stvarno bilo krajnje vrijeme da opet dođemo. U gepeku donosimo odličan album i aktualne singlove, 'Đe će ko', 'Motaj kablove' i 'Tupakamaru', a naravno da ćemo izvoditi i stvari s našeg prvog zajedničkog albuma kao i neke naše starije solo pjesme“, najavljuje Frenkie u kratkom razgovoru za Lupigu, povodom zagrebačkog gostovanja. „Egzil“, kojim, tvrde, testiraju granice balkanskog hip hopa, već su promovirali diljem regije pa je sada konačno red došao i na Zagreb.

Frenkie Kontra Indigo
Trojac koji "testira granice balkanskog hip hopa" (FOTO: Facebook/Frenkie)

Kaže kako u ovakvoj postavi s Kontrom i Indigom, ima najmanje dva sata repertoara, što ne znači da će koncert trajati samo dva sata, jer ova ekipa na pozornici Boogalooa "rokat" će puno duže, pogotovo jer će im se na stageu pridružiti i zanimljiv gost – drugi Lupigin miljenik, Edo Maajka, koji već više od jednog desetljeća učestalo nastupa zajedno s Frenkiejem te su vrlo impresivan tandem.

„Gost je samo jedan, a on je moj kum Edo Maajka. Više niko nam ne treba“, rezimira Frenkie. Indigo će, prema planu, zagrijati ekipu DJ setom te će nakon nastupa nastaviti „vrtiti“ muziku u klubu.

„Vidjeli smo po društvenim mrežama da su reakcije na album u Hrvatskoj odlične i sada ćemo imati priliku da to osjetimo i uživo. Pozivam još jednom Zagrepčane i Zagrepčanke da nam se pridruže u Boogaloou i da se u petak svi skupa fino zabavimo“, poziva Frenki Lupigine čitateljice i čitatelje.

Ulaznice za Boogaloo mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan koncerta i na blagajni kluba. Cijena u pretprodaji je 60 kuna, dok će na dan koncerta biti nešto skuplja - 80 kuna. Najavljeni početak koncerta je u 21 sat.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Facebook/Frenkie