FRENKIE PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga nam je uvijek čuvala đale“

Lupiga.Com

8. siječnja 2018.

FRENKIE PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga nam je uvijek čuvala đale“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Bez zajebancije, Lupiga je uvijek bila podrška i uvijek čuvala đale ekipi FMJAM-a. I zato ovu priliku koristim da vas sve pozovem da podržite Lupigu i da podržite ovu akciju i da budete s nama, da spasimo i da omogućimo Lupigi još puno, puno godina angažmana i aktivnog rada“, poruka je video snimke podrške koja nam je stigla iz Tuzle ili, ako već hoćete, iz FMJAM države

Masovnoj podršci Lupige pridružio se i stari Lupigin znanac, Adnan Hamidović, poznati reper Frenkie, kojeg mediji vole počastiti nazivom „najbrži reper na Balkanu“. U svom videu Frenkie se prisjeća kako se još davno susreo s Lupigom, u davna vremena kada je ovaj portal uz medijski sadržaj još uvijek njegovao i formu foruma. 

„Drugi forum koji sam možda ikad posjetio u svom životu i karijeri je bio Lupigin“, objašnjava Frenkie, koji svoje javljanje završava uzdignute šake s porukom – „Za Lupigu!“.

Iako je u Lupiginoj crowdfunding kampanji na Indiegogo platformi već odavno dosegnut prvi postavljeni cilj, kampanja i dalje traje, sve do 19. siječnja, do kad ćemo pokušati ostvariti i drugi cilj – ukupni iznos od 29.999 dolara.

Kao perk, odnosno nagrada Lupiginim podržavateljima, u našoj Indiegogo kampanji još uvijek se u ponudi nalazi i perk koji nam je poklonio Frenkie. Popularni reper onog tko Lupigu „pogura“ sa 100 dolara časti s dvije ulaznice za njegov koncert po vašem izboru. I to nije sve, Frenkie će vas, jer ste na ovaj način podržali Lupigu, na koncertu počastiti i cugom. Prava prilika za susret s velikim balkanskim reperom na njegovom radnom mjestu. 

U ponudi smo imali pet ovakvih perkova, a ostala su još samo dva. Izgleda da čekaju baš vas.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.