DRAGO BOJIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga ima veliki doprinos u suočavanju s prošlošću i katarzi ovih društava“

Lupiga.Com

24. prosinca 2017.

DRAGO BOJIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga ima veliki doprinos u suočavanju s prošlošću i katarzi ovih društava“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Godinama pratim rad portala Lupiga i podržavam, zato što su jedan od rijetkih medija u Republici Hrvatskoj i na ovim prostorima koji pokazuje profesionalnost i odgovornost za informaciju i pisanu riječ“, poruka je koja nam je uoči blagdana stigla od bosanskog franjevca, teologa i publicista, Drage Bojića

Bojić je na ovaj način podržao Lupiginu kampanju „Ima nas!“ koja je ušla u svoj šesti dan, a trenutno je prikupljeno 70 posto od postavljenog cilja, a kampanja traje do 19. siječnja. Kroz sve te dana svakodnevno ćemo objavljivati ovakve video snimke podrške koje su nam stigle iz cijele Hrvatske i regije, od javnih osoba, intelektualaca, glazbenika, umjetnika, aktivista, znanstvenika …

Ima nas!

Bojić je, za one koji ne znaju, nekadašnji profesor na Franjevačkoj teologiju u Sarajevu i bivši urednik franjevačkog mjesečnika„Svjetlo riječi“. Na bečkom sveučilištu doktorirao je 2009. godine na temu medija, pa stoga ni ne čudi da pažljivo prati medijsku scenu u cijeloj regiji te da je s Lupiginim radom vrlo dobro upoznat.

„Posebno smatram da je njihov veliki doprinos u suočavanju s prošlošću i katarzi ovih društava“, zaključuje Bojić u svojoj video podršci. Kako kažu, vrijeme je darivanja, stoga i vi podržite Lupigu ukoliko već niste.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.