DAMIR IMAMOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: "Za Lupigu se vrijedi boriti"

Lupiga.Com

21. prosinca 2017.

DAMIR IMAMOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: "Za Lupigu se vrijedi boriti"

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ovo je vrlo važan moment kad trebamo da im pomognemo. Ja ću Lupigu podržati“, poručio je Damir Imamović, vrsni sarajevski glazbenik koji se već dugi niz godina strastveno bavi proučavanjem i izvođenjem sevdaha i u tom mu poslu gotovo da nema ravna.

Ima nas!

Nakon Viktora Ivančića, svoj video podrške Imamović je snimio kako bi i sam ukazao na Lupiginu crowdfunding kampanju, koju smo pokrenuli u utorak i kojom smo u dva prva dana prikupili skoro polovicu traženih sredstava.

„Lupiga je u vrijeme kad se uglavnom gasi progresivna kultura jedan od najjačih regionalnih glasova, jedan od najjačih glasova na našem jeziku, za što se vrijedi boriti“, kaže, između ostalog, Imamović u svojoj poruci. #LupigaIMANAS i u Sarajevu!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube


*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.