Umro sin Kirka Douglasa - pa to je prosto zabavno

Ivor Car

8. srpnja 2004.

Umro sin Kirka Douglasa - pa to je prosto zabavno

Srećom mi na Lupigi nemamo nikakve kategorije u koje bi razmještali ove jadne novice. Srećom, jer sigurno bi nam se događali gafovi kakvi se događaju velebnom sajtu vip.hr. Zapravo najtragičnije je to što uopće nije riječ o gafu nego o nekom njihovom morbidnom pravilu, jer kako inače objasniti da je vijest o smrti najmlađeg sina Kirka Douglasa smještena u rubriku "Zabava"

Zapravo lažem, nisu na VIP-u vijest o smrti 46-godišnjeg Erica Douglasa, sina mnogo poznatijeg glumca Kirka, smjestili u rubriku "Zabava", već se na naslovnici tog sajta ova vijest, inače prenesena s HINA-e, diči skučena u, izgleda naširoko osmišljeni kvadratić nazvan "Zabava i kultura". Nije najjasnije je li to činjenica da je neimenovana sobarica pronašla Ericovo tijelo na podu njegovog njujorškog stana, zabavna ili kulturna. Dvojim, još uvijek.

Inače, kako nije riječ o izuzetku i nekoj nepromišljenoj pogrešci, govori i naslov vijesti smještene odmah ispod ove o smrti Michaelovog polubrata, nižerazrednog glumca i komičara. Naslov te vijesti glasi - "Brando kremiran na privatnoj ceremoniji u LA-ju". Ovo također svakom neporemećenom mozgu nije zabavno, ali ajde nekako bi se moglo ugurati pod kulturu. Eto, tako je to kad rubriku nespretno nazovete "Zabava", a sada sport i glazba, i paljba, dakako …


P.S. Molim VIP da mi oprosti na ovom neumjesnom i glupom tekstu u kojem je zapravo sve pogrešno protumačeno. Znam ja da oni nisu mislili da je zabava zabavna, onako kako ja mislim, već da je sve to zabava. Ozbiljno. Jašta!