Story Super Noćna Mora

ivan_kavez

18. svibnja 2003.

Story Super Noćna Mora

Malnar se u svojoj emisiji ima običaj sprdati s TV-emisijama domaće produkcije - kako s emisijama HTV-a, tako i s onima s Nove TV. Sprdao se s Dnevnikom, s Kruškama i jabukama, s Dorom, s Nedjeljom u 2... Sinoć je na red došla najsprdljivija među sprdljivima: budalaština zvana Story SuperNova, za ovu prigodu preimenovana u Story Super Noćna Mora - dakako, s neizbježnim Jajanom u glavnoj ulozi.

   Jajan je za potrebe snimanja Story Super Noćne More otputovao u Split gdje su ga, kao i uvijek, srdačno dočekali. Mahnitao je među dječurlijom, bacakao se po gumenoj igraonici utjerujući im radostan strah u nejake kosti; netko je preko megafona vikao "to, Jarane", "ajmo, Jarane", "naprijed, Jarane"... I to je to. U svakom slučaju, sadržajnije i inteligentnije od originala.
Malnar je odlučio ukinuti dnevnik. Revoltiran takvom odlukom, Vlado Matijević Jajan na trgu je bana Jelačića (pod samim spomenikom istoga) organizirao peticiju za vraćanje svoje malenkosti na mjesto voditelja i glavnoga urednika. Policija ga je otjerala, no ne prije negoli je uspio prikupiti preko nekoliko potpisa razdraganih i suosjećajnih građana (uključujući i jednog mladog vučjaka) i sve to zabilježiti kamerom. (Jedna mu gospođa veli: "Joj, gospon Jaran, vi ste meni tak dragi..." a Jajan će na to povišenim i odrješitim tonom, prekinuvši ju: "Tu se potpišite!")  Posjetio je i Antu Nobila ne bi li mu i on pružio podršku - iz nekog ga razloga nije oslovljavao pravim imenom, nego ga je zvao Majijo. Gospon Nobilo se pokazao vrlo tankoćutnim: potpisao je peticiju, izrazio suosjećanje, dao par pravnih savjeta i obećao Jajanu besplatne odvjetničke usluge u slučaju tužbe od strane grada Zagreba.
Gost iznenađenja bio/la je riječki/a transseksualac/ka Karen, persona ugodne ženske vanjštine, ali s monstrumom među nogama. Gospodična je objavila da se želi riješiti monstruma, kulerski je primala Malnarove mahnite komplimente i podršku u stilu "vidiš, Karen, sunce moje, i ja bi' se htel rješit ovog mrtvaca kaj ga furam među nogama". Zatim je govorila o svojoj seksualnosti, o tome kako se pali samo na muškarce, o načinu na koji postiže orgazam i sl.; odgovarala je i na - uglavnom seksualna - pitanja gledatelja koji su se neumorno javljali. Neki su htjeli da pokaže monstruma (takve je Malnar psovao i isključivao), neki (točnije 'neke') su davali komplimente Kareninoj ljepoti, s nekima je parlala na tečnom talijanskom... Nakon izvjesnoga se vremena Malnar toliko uspalio da su pustili reklame. 
Glavni gost večeri bio je bivši vrhovni sudac gosn Olujić - on i Malnar su u žučljivom dijalogu prokazivali kako bivšu bivšu bivšu, tako i bivšu bivšu i sadašnju bivšu vlast. Malnar nije štedio psovke, hrabro i drsko stavljajući guzonjama do znanja da zna da ga prisluškuju i da mu ne mogu ništa i neka ga i ubiju ako hoće, jer da je on svoje već proživio i slično. Olujić se također pokazao bez dlake na jeziku, hladnokrvno pljujući po guzonjama.
Poslije sam zaspao i sanjao Jajana u tigrastim tangicama.