TOTALNA „RASPRODAJA“: Podržite Lupigu zadnjeg dana kampanje na Indiegogou i nagradite se sjajnim perkovima

I.F.

19. siječnja 2018.

TOTALNA „RASPRODAJA“: Podržite Lupigu zadnjeg dana kampanje na Indiegogou i nagradite se sjajnim perkovima

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Ulazimo u foto finiš naše crowdfunding kampanje, i to sa nekoliko novih i nekoliko starih perkova na Indiegogo platformi. Prilika je to da napravimo malu reviziju onoga što imamo u ponudi prije nego podvučemo konačnu crtu ispod ove kampanje koju ste vi vašim zalaganjem učinili ovako uspješnom.

Od brojnih perkova koji su sadržavali knjige preostala su nam još samo dva, ali sjajna. Jedan od njih je „Bobin perk“. Lupigina povremena suradnica Marčelina, pravim imenom Boba Đuderija, već godinama nas uveseljava svojim tekstovima. Svako njeno javljanje razbija tmurnu svakodnevicu, iako nerijetko bira upravo tmurne teme. Evo je sada i na našoj Indiegogo kampanji, jer nam nije sve rekla. Za jednu od podrška Lupigi na Indiegogou dobijate novu Bobinu knjigu „Nisam vam sve rekla“, s osobnom posvetom autorice, a imamo ih tri.

Tu je i još jedno štivo vrijedno pažnje. Radi se o trima privatno tiskanim zbirkama legendarnog Jima Morrisona, objedinjenih pod naslovom „Vizije“. „Poezija lidera grupe The Doors predstavlja mješavinu smione maštovitosti, zagonetnosti i dvojbenosti koja površnom čitatelju nerado otkriva svoje značenje“, stoji u predgovoru knjige. A evo i jednog djelića - "Gospodari nam udovoljavaju na razne načine. Daju nam knjige, koncerte, galerije, predstave, kino-dvorane. Osobito kino-dvorane. Posredstvom umjetnosti oni nas zbunjuju i obmanjuju sve dok nas ne porobe. Umjetnost ukrašava zidove naše tamnice, ušutkuje nas i zabavlja čineći nas ravnodušnima." Jedan je Jim Morrison.

Boba Đuderija
Naša Boba, ne sumnjate, nije vam još sve rekla (ILUSTRACIJA: Val)

Na vrata nam je ponovno pokucao i legendarni profesor Baltazar. Nakon što su „planule“ Baltazarove bočice i dekice, evo sada i njegove kasice. Po našem osobnom mišljenju, najbolji Baltazarov perk. No, zbog njene težine ovaj perk ne šaljemo poštom, već ga možete preuzeti u Zagrebu, ili to netko može učiniti za vas. One koji su baš daleko i nemaju nikoga tko bi njihov perk preuzeo, a baš ga silno žele, pozivamo da nam se jave na e-mail urednistvo@lupiga.com kako bismo se dogovorili oko slanja. Ostala su nam još i dva preostala The Melema koje su nam darovali naši prijatelji iz Organskog vrta. U sebi sadrže esencije četiri poznate ljekovite biljke, koje u Organskom vrtu sami uzgajaju, a to su stolisnik, smilje, neven i lavanda. Melem se radi ručno, u malim serijama bez ikakvih aditiva, konzervansa i bojila… 

Imamo još 11 stripova Alan Ford iz Lupigine stare kolekcije, kao i 11 vinila koje nam je osigurao PDV records, ali njih je već dosta „otišlo“ pa biste prije uzimanja perka trebali provjeriti je li izdanje koje želite još uvijek dostupno tako da nas kontaktirate na urednistvo@lupiga.com. Izdanja možete pogledati na ovom linku. Tu su i još četiri ulaznice za Seasplash festival, dvije za Dimensions i jedna za Outlook, a sve to ispod svake cijene. Svi festivali održavaju se u Puli ovo ljeto i radi se o vrhunskim događajima. 

Preostala su i dva šišanja koja nam je za perkove dao frizerski salon Šišaj me da vam život ne bude ćupav i dlakav. Tu su još i preostale dvije godišnje ulaznice za famozno zagrebačko kino Europa, što je definitivno najpovoljniji perk koji imamo u ponudi, te jedna festivalska ulaznica za Motovun Film Festival

Alem Ćurin
Jedan od tri perka velikog meštra Alema Ćurina (ILUSTRACIJA: Alem Ćurin)

Ljubitelji popularnog repera Frenkieja još uvijek imaju priliku da ih veteran FM jama nagradi s po dvije ulaznice za svoj koncert po njihovom izboru i počasti ih cugom, a pravu poslasticu osigurao nam je veliki meštar Alem Ćurin. Ovaj osebujni i multitalentirani umjetnik, koji se u dosadašnjoj karijeri upisao u redove strip-autora, slikara, skulptora, ilustratora, grafičkih dizajnera i pisaca, dao nam je za perkove tri svoja originalna crteža

I to bi bilo to, sve smo perkove „spiskali“, preostalo nam je da „spiskamo“ i ove pa da zaključimo ovih mjesec dana kampanje i podvučemo crtu. Kako god bilo, njen rezultat je da ostajemo s vama, još jači i spremniji i da smo vam neopisivo zahvalni za svaku riječ podrške i za svaku kunu koju ste odlučili uložiti u portal koji cijenite. Hvala vam što nas ima!

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Pixabay

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.