Što je novoga?

Ivor Car

19. svibnja 2003.

Što je novoga?

Izgleda da su napokon prošle sve trzavice oko tehničkih postavki Lupige, kojih smo proteklih dana bili svjedoci. Svima nam je jasno da se site sada otvara gotovo 100% brže nego prije konstrukcijskih zahvata, ali za nešto ste ipak ostali uskraćeni. Ostatak novice govorit će o uobičajenim stvarima, pohvalama, pokudama, anketama, a kako po našem mišljenu rat još uvijek traje, ostavljamo ratnog svisca.
Dakle, čini se da je napokon sve gotovo oko tehničkog dotjerivanja ovog site-a i kako ću ja zbog toga prestati dobivati desetke mailova i SMS-ova dnevno. No, dakako dotjerivanje nije gotovo. Pred našim webmasterom je ostalo još puno toga, a govorka se i o otvaranju nove rubrike. U svakom slučaju evidentno je da se Lupiga sada otvara neusporedivo brže nego prije, i to je za pohvalu, jer sada će nas posjećivati i svi oni nestrpljivi surferi koji gase svaku stranicu koja se ne otvori u dvadeset sekundi! Ipak ostali ste uskraćeni za jednu stvar, a to je podatak koliko komentara ima na određenom članku, a čega neće biti neko vrijeme dok webmaster ne iznađe novi način prikazivanja istih. No, komentari i dalje funkcioniraju u najboljem redu.
Što se tiče prošlotjedne ankete, čini se kako će većina onih koji su glasali dolaziti na chat svakoga dana u 22 sata. Neke za to nije briga, a neki jednostavno neće dolaziti. Sve očekivano. No, iskreno i ujedno skrušeno, moram priznati da nisam provjerio da li se stvarno okuplja tako veliki broj ljudi na chatu, jer eto, niti jednom ovaj tjedan nisam posjetio naš chat. Pa ako netko zna, neka nam u komentarima kaže što se to tamo radi. Ako bude dolazila samo polovica od onih koji su glasali za "Da, dolazim!!!", vjerujem da će biti odlično.
Ovotjedna anketa pita vas da li ste pratili jedinstveni fenomen u Hrvata, odnosno "Jeste li pratili emisiju Story SuperNova?". Dakle, pitanje je jeste li, a ono što mislite o dotičnoj emisiji možete ostaviti u komentarima. 
Pohvala još uvijek nema, jer eto gotovo nitko nije radio ništa prošloga tjedna, ili je to premalo da bi zaslužilo kakvu pohvalu od mene, ovakvog preškrtog. Možda bi jedino tu u obzir došao taj webmaster, koji je nešto raduckao. Pokuda iz istog razloga nema, ali onaj neradnik tjedna mogao bi bit iksx. Od najava vam ostajemo dužni putopis, GostaLupeža i još jednog novog kolumnistu. Budite pozdravljeni do slijedećeg tjedna, kada ćemo biti, nadam se, u još većem broju.