Lupiga otkriva novog tajanstvenog kolumnistu!

Ivor Car

15. svibnja 2003.

Lupiga otkriva novog tajanstvenog kolumnistu!

Ima već "više od nekoliko" kako vam na Lupigi nismo predstavili neko osvježenje, pogotovo u našoj rubrici Kolumne. Nakon ove, za marljive Lupigine radnike, poduže pauze u radu site-a, došlo je vrijeme da se udarnički krene u nove radne pobjede, a u njih se prvi zapustio Sadhu, naš novi tajanstveni kolumnista!
Sad već možemo reći kako je popriličan broj zanimljivih ljudi prošao kroz Lupiginu rubriku kolumne. Prošao i nestao, ili bolje rečeno zaglavio u crnoj rupi zvanoj "neaktivni kolumnisti". Upravo zbog te neobične pojave sa zadovoljstvom vam predstavljamo novo lice koje će, nadamo se, dugo, dugo vremena ostati među aktivnim kolumnistima. Riječ je o Sadhu-u, koji se Lupigi već predstavio sa svojom e-ciklopedijom o slabopoznatom bandu Lothar and the Hand People.
Pa red je da napišemo par riječi o ovoj tajanstvenoj osobi i pokušamo je barem malo razotkriti. Dakle, Sadhu je porijeklom s plavog nam Jadrana. Točnije iz Makarske, odakle je došao u Zagreb na fakultet strojarstva da bi ostao vječni student. Poznat po tome što nikada nije ništa objavio, iz prostog razloga što nije ni pisao. Pasionirani ljubitelj nekih zanimljivih stvari kao što su znanstvena fantastika i indijska filozofija. Inače, osoba sa "dobrim uhom". Svira gitaru, bas, dolak (indijska inačica bubnja) i klarinet. Osebujnost ovoga, sad više ne tako tajanstvenog lika je to da je on vegetarijanac, ali kaže kako nije fanatik. Osim toga za sebe voli reći kako je općenito ljubitelj Istoka - bliskog, srednjeg i dalekog. Oni koji ga dobro poznaju kažu kako je Sadhu jedan od onih koje morate upoznati.
Govorancije je bilo dosta te vas prepuštamo Sadhu-ovim riječima koje možete pronaći na ovom linku.