"Što čitaš" se približava kraju!

Ivor Car

3. prosinca 2003.

"Što čitaš" se približava kraju!

Evo ga, Lupiga opet mora pozivati sve naše čitatelje i promatrače (takvih vas je najviše) na "otkrivanje utopije". Ne znam što čekate, vlak samo što nije proš'o. Na raspolaganju vam je još sam desetak dana, pa vi gledajte. Ili ste se svi odlučili na apstinenciju od održavanja mentalne higijene odnosno odvažili se na svojevrsno puštanje mozga na pašu?

Mislim zbilja nije u redu da vas se mora opominjati i upozoravati na to da još niste zatrpali tekstovima sve one u biblioteci Što čitaš? i Liber Libera. Krajni rok je da to učinite, inače ... inače ... ma ništa, inače? Šta ima? Neću vas više "davit" već vam samo ostavljam poruku od organizatora natječaja, koju su mi oni ostavili za vas, pa vi pogledajte i pošaljite kakvu priču, ako radi ničega drugog, onda radi sebe - vjerujte bolje ćete se osjećati, meni "ni u džep ni iz džepa".

 

 

Natječaj "Ponovno otkrivanje utopije" koji su raspisali biblioteka Što čitaš? [www.stocitas.org] i Libra Libera [www.attack.hr/libera] se približava kraju. Ukoliko ste planirali poslati svoju priču i sudjelovati u natječaju, krajnje je vrijeme da to i učinite. Podsjećamo, rok za slanje priča je 15. prosinca 2003.

 

Do sada je na natječaj pristiglo šezdesetak priča, od kojih je većina rad domaćih autora i manji dio autora iz drugih zemalja, sto smo i očekivali.

 

Priče i dalje možete slati na e-mail stocitas@zamir.net, odnosno na adresu:

 

Što čitaš?

P.P. 5051

10040 Zagreb