Što će se pronaći na dražbi Zbora fotoreportera

Ivor Car

16. studenog 2006.

Što će se pronaći na dražbi Zbora fotoreportera

Prije nekoliko dana pisali smo kako je mlada novinarka Vjesnika, Ana Rukavina, pritisnuta teškom bolešću, zatražila pomoć svih dobrih ljudi. Ubrzo je reagirao Zbor fotoreportera prikupivši 90, mahom veličanstvenih fotografija koje će se u ponedjeljak u zagrebačkoj galeriji Cro Art Photo Club u Gajevoj 25, prodavati na aukciji s početnom cijenom od 300 kuna. O kakvim fotografijama je riječ saznajte na

S obzirom na tehničke nemogućnosti, nismo mogli objaviti svih 90 fotografija, već smo, gotovo nasumice, odabrali tek njih 25. Aukcija će se, inače, održati u ponedjeljak u 19 sati u spomenutoj galeriji, a svoj dolazak i pomoć mladoj novinarki oboljeloj od leukemije najavile su mnoge javne osobe.

Samo pet dana kasnije u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici Zbor sudskih izvjestitelja prodavat će knjige, a cjelokupni prihod od prodaje uplatiti će se na Anin žiro račun. Aninu priču pročitajte na ovom linku, a nakon toga pogledajte fotografije (uz ispriku svima čije fotke nisu stale u ovu novicu) koje će, nadamo se, u ponedjeljak redom biti prodane. Fotografije su dimenzija 40x50 centimetara, a svi kupci dobit će certifikat i potpis autora.

 


Jadran Babić

 


Darko Bandić

 


Renato Branđolica

 


Antonio Bronić

 


Ivo Čagalj

 


Miranda Čikotić

 


Bernard Čović

 


Nina Đurđević

 


Biljana Gaurina

 


Damir Hoyka

 


Miljenko Klepac

 


Patrik Maček

 


Neja Markičević

 


Luka Marotti

 


Dragan Matić

 


Slavko Midžor

 


Tomislav Miletić

 


Marko Miščević

 


Nenad Reberšak

 


Josip Regović

 


Boris Ščitar

 


Tomislav Serdar

 


Vjekoslav Skledar

 


Damjan Tadić

 


Marin Tironi