Seksualna naprava za 28.000 kuna

Slon

5. ožujka 2007.

Seksualna naprava za 28.000 kuna

"Tender Lover" naziv je seks mašine koja, ne biste vjerovali, košta ravno 28.000 kuna i nabavljiva je i u Hrvatskoj. Pitate se kako znam? Kazao mi Večernjak. Da, da, onaj isti konzervativni, rigidni i desničarski list, koji je na svoje web stranice postavio banner trgovine seksualnim pomagalima gdje se prodaje i stroj koji će "omogućiti svakoj ženi i muškarcu maksimalna zadovoljstva u svako vrijeme i svugdje"

Kažu kako je "Tender Lover" stroj jednostavan za rukovanje i tih, s ugrađenim grijanjem dildoa (to vam je inače umjetno spolovilo) što "daje osjećaj prirodne topline kod penetracije". Kad smo već kod penetracije, piše i da je penetriranje moguće od tri pa sve do petnaest centimetara, i to, pazi sad - brzinom hoda od zavidnih 200 komada u sekundi (pogledaj ovaj link). Pa tko je ne bi kupio? Pa makar i za 28.000 kuna, bez obzira što izgleda sasvim neugledno, pomalo podsjećajući na Barbie set?

Isto tako navedeno je da je mašina jednostavna za transport, zbog čega mi je odmah bio jasniji sljedeći pasus - "U našoj brzoj civilizaciji ovaj stroj omogučiti će svakoj ženi i muškarcu maksimalna seksualna zadovoljstva u svako vrijeme i svugdje.". Da, dakle, jednostavno ju je nositi sa sobom, pa je tako možemo upotrebljavati i u omiljenom restoranu, javnom WC-u, tramvaju ili u lokalnom parkiću, što dakako u ovoj stresnoj svakodnevici treba svakoj ženi ili muškarcu (u opisu mašine izričito je navedeno da se njome mogu koristiti oba spola).

Osim mašine koja je 2005. godine dobila zlatnu medalju na sajmu INPEX u Pittsburgu, zahvaljujući Večernjaku doznali smo da se u istoj web trgovini može kupiti i vrlo zanimljivo seksualno pomagalo. Ono se zove "Ruka sa šakom za stimulaciju vaginalnog i analnog otvora". Za tu napravu prodavači su, valjda isprobavajući je, istaknuli - "Izaziva izuzetno snažne orgazme, gotovo padate u nesvijest". Inače, ruka je dugačka 35 centimetara i promjera je osam i pol centimetara, a u opisu stoji kako se može koristiti na muškarcu kao i na ženama.

S nevjericom, da sam sve ovo vidio i da uistinu postoje oni koji takve strojeve koriste ne za mučenje, nego zadovoljstvo, posebna mi je čast što mogu naglasiti da me s time upoznao Večernji list, pobožni hrvatski obiteljski dnevni list, čije web stranice posjećuju i oni mlađi od 18 godina, a bez da se igdje napominje kako se preko Večernjakovog weba može doći do neprimjerenog sadržaja (na stranici trgovine, inače, osim proizvoda postoje i "prljave" priče).