Naučite voljeti svoju domovinu

Ivan Kegelj

16. listopada 2010.

Naučite voljeti svoju domovinu

Podrazumijevajući da niste do kraja izučili kako se voli domovina, na ovom mjestu donosimo vam red pjesme, red izljeva domoljublja naših najboljih sinova i kćeri. Na repertoaru imamo Jadranku Kosor i Damira Polančeca koji uz pratnju djece osnovnoškolskog uzrasta pjevuše - Kad si sretan ti udari dlan o dlan, zatim Ivu Sanadera s klapom Intrade - Croatio iz duše te ljubim, potom imamo Milana Bandića s Terezom, onda Šeksa, Bebića, Jarnjaka i Sanadera na Tuđmanovom grobu i tako dalje i tako dalje. Ukratko, stotinu domoljubnih čuda na

Kad si sretan lupi nogama o pod, pjevaju djeca, a članovi Vlade, sretni kakvi jesu, poslušno ih prate. Bivši potpredsjednik Damir Polančec nije, doduše, više onako sretan kao ranije, a niti Jadranka Kosor ne pokazuje često svoj blistavi osmjeh. Ipak, valja se podsjetiti na ovaj domoljubni trenutak.


 

Šeks, Bebić, Sanader i Jarnjak na Tuđmanovom grobu. Treba li reći više o ovom domoljubnom videu. Ljubite svoju domovinu, otiđite na Tuđmanov grob, pa potom zabijajte nož u leđa jedni drugima. Tako se to radi u demokratskim, suverenim, nepobitnim, samodostatnim demokracijama kakva je hrvatska.

 

Jadranka Kosor pjeva - Moja domovina. Jadranka Kosor jest moja domovina. Zbog toga je čovjeku ponekad mučno, ali ako što vas košta zapjevati s najboljom, na koruptivne radnje alergičnom  premijerkom u povijesti ljudskog roda. Udrite Jadranka, samo nastavite. Budete li dobra, istjerat ćemo još neke Srbe iz još većeg stana, pa ga dodijeliti Vama. Kao nekad u osam.   

 

Ivo Sanader - Nek ti kušin bude stina. Epohalno. Uzvraćamo: Nek ti kušin bude u Remetincu, al Hrvatsku Ivo voli!

 

Sanader i Kosor pjevaju, Šuker pleše. Treba li reći nešto više?

 

Škoro i gomila domoljuba na Saboru HDZ-a. Neopisivo domoljubno.  

 

Kosor i Sanader. Pored Sanadera s jedne strane Polančec, a s druge strane Kalmeta. Domoljubno, nema šta. Ovaj video je težak brat bratu 90 godina zatvora. Nedogodilo se. Domoljubno do übera. 


 

Milan Bandić s Terezom Kesovijom. Neponovljiv čin ljubavi prema Hrvatskoj.

 

Milan Bandić kuha i pjeva. Živjela, premila, živjela, premila, živjela oooooo premila ....... 

 

Lički kromanjonac, ministar Darko Milinović s tamburašima. Neponovljivo domoljubno. Svakako učite od ovog čovjeka, za kojeg je doktor House amater. Doktor House je jedan i živi u Gospiću.  

 

Branimir Glavaš lud u Tomislavgradu. Prema pouzdanim informacijama, u prednjem desnom džepu krije selotejp. Ubitačno domoljubno!  


 

Andrija Hebrang drobi, a poslije će se pjevati. Ukoliko mislite da će to biti pjesma "Tko to kaže, tko to laže..." - prevarili ste se. Oprez - iznimno domoljuban sadržaj.