Marchelo de Facto u KSET-u + Nagradna igra

Svjetlana Zorić

27. lipnja 2006.

Marchelo de Facto u KSET-u + Nagradna igra

Dragim Lupežima daje se na znanje da u četvrtak, 29. lipnja ove godine u legendarnom zagrebačkom KSET-u nastupa naš najmlađi, ali zato iznimno vrijedni kolumnist - Marchelo de Facto. Povodom tog svečanog događaja kada će neki od vas po prvi puta čuti kako uživo zvuči "Puzzle Shock", odlučili smo razveseliti i posjetitelje Lupige, kojima ćemo pokloniti dva puta po dvije karte

Iako je nedavno, povodom promocije novosadskog Exit festivala, Marchelo nastupao u Aquariusu, doduše uz još nekoliko bendova i izvođača, pokazalo se da se zagrebačka publika nije zasitila trenutnu ponajvećeg repera s ovih prostorima. Stoga su u KSET-u odlučili organizirati njegov samostalni koncert, na kojem će promovirati svoj, uistinu izvanredni album "Puzzle Shock" koji vrvi genijalnim tekstovima i zasigurno je nešto ponajbolje što nam je zadnjih godina stiglo od istočnih susjeda.

Kao predgrupa nastupit će domaći bend Punk-Rock Hrvati. Vrata kluba otvaraju se već u 20 sati, a nadamo se da će se uz našeg kolumnistu na pozornici popeti i Edo Maajka i Remi iz Elementala, koja je sudjelovala na oba Marchelova albuma. Ulaznice se po cijeni od 30 kunića u pretprodaji mogu kupiti u Dancing Bearu i KSET-u, dok će na dan koncerta koštati za jednog Juraja Dobrilu (1812. - 1882.) više.

No, dvoje sretnika ne treba brinuti za cijene karata jer će na Lupigi dobiti po dvije besplatne ulaznice. Nagradno pitanje glasi: Koliko je kolumni na Lupigi objavio Marcehelo? Točne odgovore šaljite na e-mail urednistvo@lupiga.com, a u međuvremenu posjetite Marchelove službene stranice www.marcelodefacto.com.