JOŠ TRI DANA LUPIGINE KAMPANJE: Pogledaj ovih perkova što su jaki!

M.S.

17. siječnja 2018.

JOŠ TRI DANA LUPIGINE KAMPANJE: Pogledaj ovih perkova što su jaki!

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Mračno je i hladno, ako ste u Hrvatskoj, a Lupiga vas zahvaljujući svojoj crowdfunding kampanji “Ima nas (još)!” vodi na „ljetovanje“, kratko ali nezaboravno i u ritmu jednog od tri festival koje nam u Istri i ove godine sprema agilna ekipa Pozitivnog ritma. Stoga, moramo vam reći, puni smo novih perkova na platformi Indiegogo.

Pozitivan ritam je „novi“ subjekt na domaćoj nezavisnoj glazbenoj sceni nastao kao posljedica multipliciranja različitih aktivnosti koje su započele s pokretanjem pulskog Seasplash festivala. Upravo za taj pionirski festival budite prvi koji će osigurati svoju ulaznicu. Imamo ih pet po cijeni ispod svake cijene zahvaljujući pozitivnoj vibri na kojoj smo s ekipom Pozitivnog ritma odmah kliknuli.

Ove godine u trećem tjednu srpnja očekuje nas šesnaesto izdanje tog festivala, a detalji glazbenog programa i koncepta objavljivat će se u narednim tjednima na festivalskim stranicama. Recimo samo da je prošlogodišnji bio posvećen singlu „Punky-Reggae Party“ Bob Marleya i Lee ‘Scratch’ Perrya koji su udružili reggae i punkrock supkulture protiv radikalne desnice u Velikoj Britaniji 1977. godine. 

Ali to nije sve! Krajem kolovoza u kalendaru svakog ljubitelja elektronske glazbe zapisan je Dimensions festival. Četiri dana mora, sunca i muzike na tvrđavi Punta Christo priuštite si s popustom kojim Pozitivan ritam nagrađuje vašu podršku našem portalu. Broj ulaznica je ograničen kapacitetom tvrđave, ozvučenje besprijekorno, ambijent čaroban, a izbor izvođača beskompromisan. Lani ih je bilo 150 na 11 pozornica, uz zabave na brodovima što plove brijunskim arhipelagom.

Ljetovanje možete produžiti do Outlook festivala koji se održava početkom rujna pa glazbeno putovanje nastaviti na vodećem festivalu bass glazbe i soundsystem kulture. Ugrabite ovu priliku pije nego li je vide Britanci – imamo samo dvije ulaznice ispod svake cijene. Ulaznice za sve festivale, napominjemo, ne uključuju koncerte u pulskoj Areni.

Kako se područje djelovanja Pozitivnog ritma u međuvremenu od Seasplasha proširilo i na brojna druga uspješna klupska događanja visokih programskih standarda i visoke razine produkcije, aktivnosti se multipliciraju i okupljaju sve veći broj domaćih i inozemnih partnera – tako je logičan sljedeći potez bio pokretanje vlastite izdavačke etikete PDV. Iako i diskografska industrija u Hrvatskoj pamti bolje dane. 

„Koliko nam mogućnosti i prilike budu dopuštale, PDV će bez ograničavanja prema stilskim definicijama svoja glazbena izdanja objavljivati u vinilnim (Prekomjerna Doza Vinila) i digitalnim (Puna Digitalna Vreća) formatima“, stoji na njihovim web stranicama, a podržavanje Lupige nagrađuju s čak 18 svojih izdanja.

PDV records
Dijelić onoga što se našlo među našim perkovima (FOTO: PDV)

Fakobolan, Cojones, Filip Motovunski, Atheist Rap, Motus Vita Est, Stonebridge, Saša 21, Ha Det Bra, ESC Life, Bvanđija, Radikal Dub Kolektiv, Waitapu, Kozmodrum, Bamwise i Vesna Pisarović. PDV izdanja u međuvremenu možete pregledati na ovom linku, a ovdje je popis onih koje nudimo u našem perku. S obzirom da od svega imamo samo po jedno izdanje, ukoliko rezervirate perk, javite nam na e-mail urednistvo@lupiga.com za koje ste se izdanje odlučili.

- ESC life - 7 Remedy Split

- Fakobolan - Provincija uzvraća udarac

- Cojones - Resonate

- Filip Motovunski - Ten Years Making Beats

- Atheist Rap - Uberlauf

- Motus Vita Est - Mašina

- ESC Life - Access All Areas

- Stonebride - Heavy Envelope

- Saša 21 - VD-i1 

- Ha Det Bra - Sociatea For Two

- Bvanđija - Dvojezična ploča

- V/A - Seasplash ritam

- Radikal Dub Kolektiv - Vinyl Debts

- Fakobolan - Ako ne može napraviti sam

- Waitapu – Hortus

- Kozmodrom – Gravity

- Vesna Pisarović - Naša velika pjesmarica

- Bamwise - Soundproof

I tako se u pozitivnom ritmu približavamo i finalu kampanje koja, istina, još nije dosegla svoj novopostavljeni cilj, ali nam je omogućila da upoznamo brojne drage ljude, steknemo nove prijatelje, sklopimo nova partnerstva i ono najvažnije – da vidimo i pokažemo da – ima nas. A to je, složit ćete se, neprocjenjivo i vrijedno svakog rizika s kojim smo u ovu kampanju – marketinški slabo pismeni - ušli. Zato navalite, još malo pa nestalo, a u ponudi je sve najbolje što smo za vas najupornije koji nas pratite do samoga finiša skupili.

Podržite nas i posljednja tri dana.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Dimensions festival

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.