Izradite kvalitetne bedževe po povoljnoj cijeni

Ivor Car

12. lipnja 2005.

Izradite kvalitetne bedževe po povoljnoj cijeni

Naši prijatelji iz "Što čitaš?" uz svoje standardne djelatnosti ovih dana se probijaju i putem izrade bedževa, a svi znamo kako mladi Lupež voli nositi bedževe, pogotovo one Lupigine koji su prava rijetkost. Iz "Što čitaš?" najavljuju da će biti brzi, kvalitetni i povoljni, a osobito je zanimljivo to što će udrugama i sličnim projektima davati posebne popuste, dok će dizajn bedža osmisliti sami, potpuno besplatno

"Od ideje do gotovog 'proizvoda'" moto je kojim se diče u izdavačkoj kući "Što čitaš?". Bedževe će izrađivati u dvije dimenzije, manjoj promjera 25 i većoj, promjera 37 mm.

- Brzi smo, kvalitetni i povoljni, a nudimo mogućnost realizacije vašeg bedža od ideje do gotovog "proizvoda", odnosno, osim same izrade bedževa, možemo napraviti i dizajn bedževa, bilo da je riječ o vašoj ideji ili našem prijedlogu, napominju iz "Što čitaš?". Jasno, dizajn neće naplaćivati, on je uključen u cijenu izrade bedževa.

Jedini uvjet koji se postavlja u ovoj cijeloj igri je minimalna količina narudžbe od 50 komada, s tim da željeni dizajn na svih 50 bedževa ne mora biti isti, a ako baš moraju oštancati će i manje. Poput pravih "kapitalista" i ovdje vrijedi ona "što više naručiš to je cijena jeftinija". Udruge i drugi slični, a hvalevrijedni projekti, imat će posebne pogodnosti, budući u "Što čitaš?" znaju "kako društveno angažirani projekti uglavnom nemaju sredstava za svoje djelovanje". Stoga će cijena takvih narudžbi ovisiti o dogovoru.

Ukoliko ste baš ovih dana mislili naštancati pedesetak bedževa s likom svoje djevojke, svoga omiljenog mota ili ružne face Riječnog raka, to možete napraviti kontaktirate li e-mail stocitas@zamir.net.