FRIZURA ZA PERK: Lupigu u finalu kampanje podržala svojim radom

Lupiga.Com

18. siječnja 2018.

FRIZURA ZA PERK: Lupigu u finalu kampanje podržala svojim radom

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Ako vam je život ovih dana čupav i dlakav, možda se rješenje skriva u frizerskom salonu "Šišaj me" u Novom Zagrebu. Društveno odgovorna vlasnica salona odlučila je Lupigu podržati svojim radom i „nabacila“ nam perk u kampanji - one koji na platformi Indiegogo podrže Lupigu nagraditi frizurom – šišanjem i feniranjem. 

Na listi supermoći naše omiljene frizerke, Marije Benačić, su njena brzina, njemačka preciznost (salon je u Ulici Savezne Republike Njemačke) i predanost, a zabilježeni su i slučajevi da je toliko dobro popravila glavu izvana, da se ista nakon toga sredila i iznutra

Svojevremeno je, točnije usred krize 2013. godine i sveopćeg očajavanja, Mare svim svojim klijenticama kojima su te godine smanjene plaće, za isti postotak smanjila cijenu frizure za doček, a onima koje su dobile otkaz za Novu godinu darovala besplatnu frizuru

Dakle, na istom je putu kao i Lupiga kad je u pitanju popravljanje svijeta, samo je Marijin poziv u užem smislu - da to stvarno malo ljepše izgleda. Doslovno i pod motom - Ljepotom protiv brige!

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Pixabay

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.