PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Izrada web stranica potpuno besplatno

Lupiga.Com

18. kolovoza 2015.

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Izrada web stranica potpuno besplatno

„Povedeni dosadašnjim iskustvom odlučili smo u ovo krizno vrijeme izići u susret udrugama i izraditi im web stranicu potpuno besplatno“, poručuje tvrtka Exdizajn iz Belišća. Svjesni su, kažu, da većina udruga ne raspolaže značajnijim materijalnim sredstvima i da je upravo ta činjenica jedan od glavnih razloga zašto mnoge udruge ni ne posjeduju svoje internetske stranice. Objasnit će i kako su internetske stranice pravi način da udruge javnosti predstave svoj rad, ali i privuku nove članove zainteresirane za njihove aktivnosti. 

„Mišljenja smo da u današnje vrijeme svatko tko se bavi prodajom proizvoda ili usluga ili ima udrugu jednostavno mora biti prisutan na internetu jer je tržište ogromno, a potencijal zaista jako velik. Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici i promovira svoj grad ili selo u kojem se nalazi, a mi želimo pomoći da putem vlastitih web stranica ta promocija bude još bolja i učinkovitija“, kažu u Exdizajnu, jasno poručujući da ne nude nikakav popust nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu i funkcionalnu stranicu za udruge koje iskažu interes za njihovu ponudu.

Navode i kako udruge imaju pravo na besplatnu .hr domenu, tako da je jedini trošak „podizanja“ internetske stranice web hosting, koji iznosi 300 kuna i plaća se jednom godišnje. Ukoliko imate udrugu, izradu internetske stranice možete naručiti na ovom linku.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: