ZZ TOP i Cranberries u Zagrebu

Ivan Kegelj

14. ožujka 2002.

ZZ TOP i Cranberries u Zagrebu

My dear Lupiga, samo da ti javim da su za listopad najavljena dva velika koncerta u Zagrebu. Dvajstčetvrtog u Domu sportova ZZ TOP, a dvajstdevetog Cranberries

My dear Lupiga, samo da ti javim da su za listopad najavljena dva velika koncerta u Zagrebu. Dvajstčetvrtog u Domu sportova ZZ TOP, a dvajstdevetog  Cranberries.
Što se bradonja tiče, oni gostuju u sklopu europske turneje koja počinje 1. listopada u Helsinkiju, a uključuje niz od dvadesetak gradova, točnije manje poznatim Berlinu, Parizu, Amsterdamu, Pragu i Londonu, te nešto poznatijoj hrvatskoj metropoli Zagrebu. Do sad su u deset godina karijere prodali tridesetak milijuna albuma, a poznati su i po hepatitisu C, koji posjeduje basist banda.
A o gostovanju Cranberriesa se zna puno manje. Samo datum i mjesto, što bi bilo dovoljno da živimo u nekoj bogatijoj državi. Ovako će nas ljuto zanimati i cijena karte koju, unatoč svojoj superiornosti nad ostalim sredstvima priopćavanja, Lupiga nije saznao. Naravno, ne radi se o nemoći našeg superjunaka, nego njega cijena jednostavno  ne zanima jer ima para ko kenje. Sve zainteresirane za odlazak na koncerat Lupiga poziva da se jave na broj telefona i kažu - i ja bi dragi Lupiga s tobom na koncert. Ako Lupiga taj dan bude dobre volje svi prijavljeni na koncert će ući, pazi sad, BESPLATNO. Ali ovdje moramo podsjetiti da je naš superjunak rijetko kad dobre volje, te ozbiljno sumnjamo da će netko na najavljene koncerte ući bez šoldi. Ali vrijedi pokušati, zar ne!?