Vesna Škare Ožbolt spriječila masovnu onaniju u pravosuđu

Ivan Kegelj

8. rujna 2005.

Vesna Škare Ožbolt spriječila masovnu onaniju u pravosuđu

Ministrica Škare Ožbolt uistinu je odlučna u nakani da reformira svoj sektor, dično nam i neučinkovito pravosuđe. Uhvatila se u koštac s gorućim problemima sudstva, baš kako je i obećala stavljajući pozamašnu guzicu u vruću fotelju, te svojim djelatnicima zabranila da u radno vrijeme gledaju pornjavu. Dakle, više ne buju masturbirali, već će preći na jebanje. A koga buju jebali? Pa nas, zar ste sumnjali

Nećeš više, gospon pravosudni, majci gledati pornjavu na netu, niti ćeš istu skidati na kompjuter u vlasništvu ministarstva. U vrijeme radnog vremena imaju se jebati građani slobodne i demokratske Hrvatske. A pravosudni, dakako, nisu kadri jebati, ukoliko su prije onanirali. Dobro je to skužila pravosudna Vesna Škare Ožbolt.

- Djelatnici na desktopu mogu imati sliku planine, mora ili svojih najmilijih. Protiv toga nemam ništa. Osobno na svom desktopu nemam ništa, ustvrdila je razgoropađena Vesna, a nama je ostavila da zamislimo što li su to pravosudni djelatnici imali na desktopima ako to nisu bile slike planine, mora ili njihovih najmilijih. Biće su bile tamo samo slike pičke, sisa, razgolićenih muških torza i penisa u erekciji.

- Na početku mog mandata posjećivale su se pornografske web stranice i web kockarnice, ali nakon što smo izdali naputak broj posjetitelja spomenutih stranica se smanjio i toga više danas nema, istaknula je pravosudna Ožbolt.

Vidi naša draga: sve u pravosuđu neučinkovito u tri pičke materine, mora da se nešto događa neprilično u sektoru joj. A onda je ministrici na pamet palo - pa oni onaniraju, sunce im jebem da im jebem nenormalno. Stala se zatim Vesnica na prstima krasti po ministarstvu, kad tamo - svaki drugi izbečio oči na pičku internetsku. U ruci im hurac, a za reverom značka FK Sarajevo. Ali finili su Mare bali!

Svjestan da je neučinkovitost pravosuđa stvar prošlosti, sad sa strepnjom gledam u "Poziv okrivljeniku", koji je zalijepljen na mom radnom stolu. Eskivirao sam ih nekoliko, ali otkad pravosudni ne onaniraju, čini se da će se morati ispoštovati ova čestitka. Platit ću glavom, bojim se, radi prekršaja iz članka dvanaestog, Odluke o kućnom redu. Jer kad ti nedojeban sudac sudi - nemaš se čemu veselome nadati. Pripazite se, dragi moji i još draže moje, dolaze dramatična vremena. U hrvatskom nam pravosuđu prošlo je doba zadovoljavanja ručnog.