Tetoviranje čak i zbog inteligencije!

Ivor Car

10. listopada 2003.

Tetoviranje čak i zbog inteligencije!

Lupiga vam donosi nevjerojatan podatak kako je 16% odraslih Amerikanaca tetovirano, i to zbog toga što se osjećaju seksipilnije, buntovnije i inteligentnije. U ostatku saznajte koliko ih žali zbog svog čina, tetoviraju li se više demokrati ili republikanci i je li njihova odluka svjestan izbor ili rezultat burne noći s nekoliko pića previše …
Oko 16% odraslih Amerikanaca ima barem jednu tetovažu na svome tijelu. Vjeruju kako ih tetovaža čini seksipilniima, zbog njih se osjećaju buntovnije, a u nekim slučajevima tetovirani se čak osjećaju i inteligentnijima.
Tako barem kaže najnovije ispitivanje javnosti u Sjedinjenim Američkim Državama. Iz istog smo saznali kako se demokrati češće tetoviraju (18%) naspram republikanaca (14%).
Kako se osjećaju seksipilnije izjavilo je 34% ispitanih, od kojih veći dio otpada na ljepši spol.
Uglavnom sve je jasnije kako tetovaža postaje svjesni izbor pojedinca, ne rezultat cijelonoćnog pijančevanja, nakon kojeg se kao u filmovima budite s glavoboljom i vriskom, jer u ogledalu ugledate svoju frišku tetovažu.
Zanimljivo je i kako čak 83% ispitanih ne osjeća žaljenje zbog svoje odluke da se istetovira, a oni što ipak žale u najvećem broju slučajeva to čine jer su si istetovirali ime voljene osobe koja to više nije.
Još jedan zanimljiv podatak da je žaljenje mnogo veće kod republikanaca, nego li kod demokrata.
Istraživanje je vršeno na 2 215 odraslih osoba.