Velika noga - veliki penis iliti mjerenje kita

Ivor Car

1. listopada 2002.

Velika noga - veliki penis iliti mjerenje kita

Sigurno ste čuli za neku od teorija pomoću kojih se može ustanoviti veličina vašeg penisa. Jedna od njih pala je u vodu, u trenutku kada su dvojica britanskih znanstvenika objavila rezultate svog istraživanja ili bolje rečeno svojih mjerenja. U vijesti ipak neće biti ničega što bi ohrabrilo one jadnike koji ne vjeruju ženama kako veličina ni najmanje nije bitna. Sve aspekte priče pročitajte u
Svaka druga muška osoba smatra kako je njegov "pimpač" premalenih dimenzija. Vjerojatno zbog tih muških trauma, svijetom cirkuliraju teorije kako se veličina nečije muškosti može procjeniti na osnovu njegovih prstiju, dlanova, nosa, ušiju ili nekog drugog dijela tijela. Doduše takve teorije ne moraju biti u vezi s muškim problemima, jer neki (možda baš oni?) drže da su takve "patke" izbacile same žene kojima je fora zabavljati se na takav način. Upravo zbog toga rješili smo pogledati što kaže znanost.
Dvojica britanskih znanstvenika oborila su zablude kako je veličina nečijeg stopala na bilo koji način povezana s veličinom njegovog spolovila. Njihova opsežna studija pokazala je kako ne postoji nikakva veza između dvije spomenute varijable. Znanstvenici tvrde kako su se dosada ovim pitanjem pozabavile tek dvije znanstvene studije. Jedna od njih dokazala je neku slabašnu vezu između broja cipele i muškog ponosa, dok je druga studija utvrdila nepostojanje korelacijskog odnosa između dvije veličine, ali ta se studija temeljila tek na samostalnom izvješću muškaraca o veličini njihovog ponosa i broju cipela. Dakle, bez stručnih mjerenja. E, a upravo time su se pozabavila naša dvojica Britanaca, sami izmjerivši i "kite" i veličinu cipela. Ipak ni oni nisu imali mogućnost mjeriti udove u erekciji, već tek "lagano nategnute", ali tvrde kako je velika uzajamna veza između nategnute i erektirane "ćune", pa tako nije ni nužno mjeriti dužinu u erekciji. Ukupno su u mjerenjima sudjelovale 104 osobe, naravno odreda muške.
Eto tako je srušen mit za koji je sada dokazano da nema nikakve temelje u znanosti. Na pitanje ima li povezanosti nekog drugog dijela tijela s dužinom "razbijača", britanski znanstvenik čije ime namjerno ne spominjemo, izjavio je kako neke sugestije, kao što su dužina prstiju, veličina nosa ili dužina pedlja, mogu biti zanimljive. Nije ni čudo, jer čovjek smatra kako mora postojati neki dio ljudskog tijela na osnovu kojeg bi se mogla zaključiti veličina "piše". Upravo zbog toga on će nastaviti slična istraživanje dok ne ispuni sebi zadanu zadaću.
Sve one koji su kliknuli na opširnije i ovu vijest pročitali samo kako bi uvidjeli ima li štogoda što bi im dalo hrabrosti, odnosno nešto što bi ih utješilo, nevezano uz ovu vijest utješit ću ih ponovivši im rezultate jednog drugog istraživanja. Naime, najosjetljivija erogena zona ženskog spolnog organa smještena je samo 4 centimetra od malih usnica. Pa vi ili nastavite s mjerenjima ili poradite na tehnici.
Za sve one koji još uvijek nisu pogledali zanimljiv način  mjerenja, ostavljam ovaj link.