Lupiga novotarije

Ivor-Car&Rochi

20. rujna 2002.

Lupiga novotarije

Lupiga obiluje novotarijama tako da smo prisiljeni napisati vijest zgodnog imena "Lupiga novotarije". Tu ćemo spomenuti našu novu rubriku o književnosti, podsjetit ćemo vas na našu mailing listu koja je ponovno aktivna, čak šta više aktivnija je nego prije. I za kraj pozivamo na suradnju sve one koji misle da mogu zagospodariti našom rubrikom "E-ciklopedija".

Puni smo planova na Lupigi, toliko da nemamo uopće dovoljno prostora kako bi vas pošteno informirali o svim novotarijama, nego ćemo obratiti pažnju samo na par stvari.
Nakon dugo vremena ponovno smo aktivirali našu mailing listu, koja sada radi mnogo bolje nego prije, što ne znači da svi oni koji su se proteklih dana prijavili na nju i nisu prijavljeni. Čak što više o tome smo ih sinoć obavijestili mailom, što proteklih tjedana nismo mogli budući je radila prijava, ali ne i slanje mailova. Sve buduće zainteresirane za upis u tu mailing listu pozivamo da pogledaju na svoju desnu stranu i na monitoru primjete kućicu za upis u našu mailing listu. Dobro došli!!!

Druga stvar koja će se dogoditi slijedeći tjedan na Lupigi je naša nova rubrika o književnosti, u kojoj ćete moći pročitati recenzije nekih najnovijih književnih izdanja. U tu svrhu moramo pozdraviti novog Lupingaša Bozzu. Bok Bozzo!!! Ovom prilikom najavit ćemo još jednu novu rubriku pod nazivom "Gost komentator". U toj rubrici moći ćete pročitati osvrte o aktualnim događanjima u Hrvatskoj i u Svijetu iz pera nekih eminentnih ličnosti Hrvatske, a i šire. I ta rubrika trebala bi se pojaviti sljedećeg tjedna. Prvi gost - za sada tajna ... ;-)

Na jednoj našoj drugoj rubrici poznatoj pod imenom "E-ciklopedija" postavili smo link "unos u e-ciklopediju" na vrhu stranice za direktan unos u "E-ciklopediju". Pa ovim putem pozivamo na unos sve one "sveznalice" koji drže da mogu zagospodariti tom rubrikom.

Imali bismo mi još mnogo toga za najaviti, jer mnogo toga novog se sprema, ali o tome ćemo vas obavijestiti kad za to dođe vrijeme ...