Najavljujemo

Ivor-Car&Rochi

3. listopada 2002.

Najavljujemo

Opet vam se možemo pohvaliti. Ne samo da možemo, nego i hoćemo. Ne samo da hoćemo, nego i moramo. Ne samo da moramo, nego već jesmo. Dakle, u ovoj kratkoj novici po drugi put u samo šest dana imamo čast predstaviti vam novu rubriku na našoj stranici. I to kakvu rubriku!?!

Kao što vidite Lupiga radi punom parom. Nakon što smo prošli tjedan obogatili sadržaj stranice za novu rubriku, poznatu kao "GostLupež", odlučili smo vas počastiti s još jednim novitetom. Riječ je o rubrici imena "Čitali smo" iliti "Književnost". Kao što vidite iz ovog drugog imena rubrike njena tematika će biti knjige. I to kakve knjige!?! Tako ćete od danas na Lupigi moći pročitati neke recenzije književnih noviteta.

Ljubitelji dobre knjige ponajviše mogu biti zahvalni osobi koja se odaziva na pseudonim Bozzo. Čovjek je veliki obožavatelj pisane riječi, što ćete i sami moći zaključiti pročitavši prve tri recenzije koje se trenutno nalaze na site-u. Osim toga sigurni smo da će veliku većinu onih koji se usude kliknuti na opširnije, nagovoriti da se barem potrude nabaviti recenziranu knjigu. Vidite kako pazimo na vaše obrazovanje i trudimo se da ne zaostanete. Nadamo se da će se Bozzi sa svojim tekstovima uskoro pridružiti i jedna naša (neaktivna) kolumnistica koja je i svojevrsni pokretač ove nove rubrike.

No, ne bismo vas željeli previše razmaziti s masom novih rubrika, jer iza dva spomenuta noviteta se skrilo mnogo, mnogo vremena, truda i rada. Zbog toga vam neko vrijeme nećemo obećavati ništa novoga, što ne znači kako neće biti iznenađenja.