Siguran sex ili: kako je Razuzdani Zeko popušio tržište

Feez

28. rujna 2002.

Siguran sex ili: kako je Razuzdani Zeko popušio tržište

Nedavno je tvrtka "Ann Summers" povukla iz prodaje 150 tisuća vibratora "Razuzdani zeko" jer se ispostavio kao opasan za potrošačice. Izgleda da nastaje nova vječna dvojba: Što je to siguran sex?

Ima dan-dva otkada je izašla vijest da tvrtka "Ann Summers" povlači s tržišta oko 150.000 primjeraka vibratora "Razuzdani zeko", jer je vrlo opasan za svoje potrošačice. Naime, radi se o proizvodu koji je obogaćen za dva dodatka slična zečjim ušima. Capito? Uglavnom, upravo su "zečje uši" razlog zbog kojeg je spomenuta tvrtka izgubila oko 41 milijun funti. Sve je počelo kada je jedna od "klijentica" završila u bolnici jer su se zekine uši odvojile od ostatka spravice i ozbiljno je ozlijedile. Kako je tvrtka mislila da se radilo o malo neozbiljnijoj gospođi(ci), isprva se ništa nije dogodilo. Uskoro je došla još jedna prijava, pa još jedna, pa opet još jedna, i tada se "Ann Summers" suočila s činjenicom da je njen "Razuzdani zeko" u biti "Pretjerano razuzdani zeko". Iako na kutiji vibratora stoji naljepnica "quality assured", putem novinskih oglasnika tvrtka je objavila kako to više nije istina...

Ovo nije jedini slučaj da vibratori baš "rasturaju". Prošle godine iz prodaje je povučen vrlo popularan skandinavski vibrator (nikako se sjetiti imena) jer se ispostavilo da je rađen od kancerogenog materijala (jebiga i meni je tad propala jedna od ideja za rođendanski poklon dragoj). Sjećam se živo kako sam se neugodno iznenadio zatekavši u jednoj trgovini samo i isključivo baš tu marku vibratora, pa sam umjesto svega kupio brdo cvijeća.
A što bi tek bilo da sam kupio šešir? A zeko u šeširu...brrr.
Uglavnom, nastaje još jedna od vječnih dvojbi: Što je to "siguran sex"? Apstinencija (koja ne valja nikako), kondomi (koji su skupi i nesigurni), tablete (od kojih mi draga može postati dlakava ko medvjed) ili ona stara "Get out before it is too late" (za koju se često ispostavi da je too late)?
Ma, znate što ja mislim da je siguran sex? Siguran sex je kada vidite pijanu plavušu kako se trlja uz vas u disko klubu, he he he...