Rolf Eden

miro@lupiga.com

14. ožujka 2002.

Rolf Eden

Vjerovatno svi znate tko je Ann Nicole Smith. Za one koji ipak nisu čuli za nju podsjetit ćemo vas da se ta prsata djevojka kao vrlo mlada udala za vremešnog gospodina koji je kratko uživao u njenim ljepotama, jer je preminuo i ostavio joj veliko bogatstvo. Iako se Ann i dan danas tuži sa (vjerovatno ljubomornom) rodbinom, to je ostao trajan recept za dugoročno zbrinjavanje. U ovoj novici o gospodinu Rolf Edenu, 72-godišnjaku iz Berlina koji bi također želio zbrinuti jednu djevojku...

Rolf Eden, vlasnik berlinskog disko kluba "Big Eden", u svome glavnom gradu vrijedi kao veliki ljubavnik i zavodnik. U svojih 72. godine skupio je kažu povelik broj seksualnih partnerica, a pred kraj života volio bi kaže tako i završiti, u naručju djevojke, ne starije od trideset godina.
Djevojci koja bude uz njega zadnjih trenutaka njegovog života, Rolf će velikodušno ostaviti i maleni dar u iznosu od 244 000 tisuća dolara. Po njegovoj osobnoj izjavi želi završiti život "u jednom od najsretnijih trenutaka u životu, prvo puno zabave s nekom lijepom ženom, zatim divlji sex, pa onda orgazam i nakon njega srčani udar koji će ga odvesti na neko drugo mjesto".
No, kako Rolf ipak ima 72. godine on obećava djevojkama koje se eventualno prijave na taj čudni oglas u novinama da vjerovatno neće morati čekati dugo, dapače, kaže sam Ralf, taj trenutak bi mogao biti već sutra.
Na internetu se može pronaći i stranica dotičnog kluba kojeg gospodin Rolf prodaje krajem godine, i gdje se možemo uvjeriti da vlasnik kluba (piše Boss) često organizira razna natjecanja ljepote, a imao je i čast organizirati i super miss Germany 2002. godine. Ako imate novaca svakako vam preporučam da nastavite tradiciju Rolfa Edena i kupite klub, premda se za reputaciju ljubavnika takvog tipa morate pobrinuti sami.
Dobra je to zemlja kažem ja u kojoj umirovljenici mogu uživati u plodovima svojega rada, premda im se rad uglavnom sastojao od zavođenja mladih djevojaka po diskačima.