Prvi internetski spam sljedbenik i zagovornik božje riječi otvorio i blog

Ivor Car

10. ožujka 2008.

Prvi internetski spam sljedbenik i zagovornik božje riječi otvorio i blog

Već i vrapci na grani znaju čemu služe one cirkularne e-mail poruke tipa "šalji dalje ili ćeš crknut", "pomozi unesrećenom, pošalji ovo, a Microsoft daje pare" ili "odlično zaradi, a da ništa ne radiš". No, kako se takve poruke, odnosno skupljene e-mail adrese može praktično iskoristiti, i to u bogom dane svrhe, pokazao nam je stari naš znanac, prvi internetski spam sljedbenik i zagovornik božje riječi - Pavle sluga Kristov

Nema tome ni mjesec i pol dana, kako smo na istom ovom mjestu svekoliko sužanjstvo obavijestili da hrvatskim web prostorom operira stanoviti Pavle sluga Kristov, koji je prvi u Hrvatskoj počeo internetski propagirati božju riječ. Ovih dana Pavle sluga Kristov opet nas je kontaktirao sa svoje e-mail adrese pavle-sluga-kristov@net.hr, i to kako bi nas obavijestio da je božju riječ počeo propagirati i putem bloga.

Njegov se blog nalazi na adresi http://effata.blog.hr (Effata, u prijevodu otvori se), gdje je naveo kako je to mjesto na kojem će se vidjeti "što se događa u našem svijetu i što će se dogoditi". Pavle sluga Kristov istakao je kako ne pripada nijednoj organizaciji, crkvi ili udruzi, i to zato što se nijedna od njih u potpunosti "ne drži Božjeg zakona". Istovremeno je zamolio sve one koji će posjetiti njegov blog, a poznaju nepokretne ili teško bolesne osobe, da mu ostave ime, prezime i kontakt oboljelih. Pitate se zašto? Zato da bi ih Isus Krist ozdravio, kaže Pavle sluga Kristov.

U poruci koju nam je poslao obećao je da više neće slati e-mailove, a donosimo vam i sadržaj te poruke:

Poštovani ispričavam se na smetnji. Vaše sam adrese dobio u nekom lančanom emailu tipa ako pošalješ na više mjesta dobiješ nešto. Osobno prezirem takve gluposti jer to su vražija posla, a vrag nikad ne spava. No pošto već imam vaše adrese odlučio sam vam poslati link da pročitate nešto korisno i životno važno.za čitanje kliknite na: http://effata.blog.hr/ nadam se da će te pronaći nešto korisno.

više nećete dobiti niti jedan email od mene. a zainteresirani mogu sve provjeriti na blogu.

Milost Gospodina Isusa, neka bude s vama

Ponizni sluga Kristov, Pavle