Indigo djeca vodit će ljudsku rasu u spas

Ivor Car

17. prosinca 2005.

Indigo djeca vodit će ljudsku rasu u spas

Indigo djeca jedan su od zanimljivijih globalnih fenomena koji mnogi tumače kao progresivnu promjenu u svijesti cjelokupnog čovječanstva koja nužno mora polučiti pozitivni ishod. Na domaćim nam prostorima rijetko se piše i govori o tom fenomenu, a upravo ovih dana objavljen je kratak tekst na ovu temu na jednom portalu susjedne nam Bosne i Hercegovine. O čemu je riječ otkrijte u

Tekst koji slijedi, a za koji je prava šteta što nije nešto opširniji, prenosimo sa zanimljivog portala www.banjalukaonline.com

Ovaj put nastavljamo našu priču u Letoniji sa djevojčicom koja na sličan način opisuje svoje van tjelesne doživljaje.

Njen otac kaže da je svih tih nama neshvatljivih stvari bila svjesna još kad je imala pet godina. I naravno, često sluša njene savjete, recimo kad popravlja traktor. "Stvarno ne znam kako svaki put zna šta nije u redu sa starom mašinom".

Godina 2012 iz nekog razloga ima poseban značaj za Indigo djecu. Prema predviđanjima Maya, takozvana "velika tranzicja" će se odigrati baš 2012 nakon što Sunce i Zemlja budu i liniji kojom će obilježiti centar galaksije. Tada će prema predskazanju biti moguće živjeti u svijetu sa 4 dimenzije, a priliku da se nađu u takvom svijetu imaće samo osobe sa proširenim nivoom svjesti, Indigo djeca.

Obratite pažnju na svoju djecu. Istraživači ovog fenomena tvrde da se indigo djecom smatraju 95% rođenih nakon 1994.

Ova djeca imaju organe sa sličnim ali različitim funkcijama ngo kod običnih ljudi. Njihov imuni sistem je mnogo jači nego kod prosječne osobe. Takođe, njihov DNK je drugačiji. Drugim riječima a kad se posmatra struktura ljudskog DNK milioni djece uopšte ne pripadaju ljudskoj rasi.

Ako si rođen početkom devedesetih, i ti možeš biti Indigo djete jer se za ovaj fenomen saznalo početkom prošle decenije. Ovo ne znači da možeš gledati kroz zid ili stvarati čuda oko sebe. Djeca obdarena na ovaj način su pametna i njihova pamet se prikazuje na praktične načine. Takođe, Indigo djeca mogu imati sjećanja na to kako su sami odabrali svoje roditelje, još prije začeća.

Širenje Indigo rase je nevjerovatan fenomen koji se dešava tačno ispred naših očiju. Svako ko je svjestan svog mentalnog napretka neka prati znakove pored puta koje su napravila Indigo djeca. Drevno proročanstvo o djeci koja će voditi ljudsku rasu u spas se ostvaruje.

Inače, na hrvatskom webu postoji i zgodan blog - http://indigodijete.blog.hr ...