Što se to zeleni na hr webu..

silvach

14. ožujka 2002.

Što se to zeleni na hr webu..

Dragi naš kandidat za predsjednika već dva dana zabušava. I zbog toga mu moramo dati ukor, ali ne onaj pred isključenje, već samo disciplinski. Nego da se ja vratim na ono o čemu sam prvotno krenula pisati. Naime, odlučila sam jednom tjedno pregledati što se novo na netu našem domaćem pojavilo (i dobro i loše) i napisati koju riječ o tome. Kako se Vuki primio svoje vikend rolice ponedjeljkom, ja biram petak.
Tako sam doznala da naš najbolji vozač i trostruki europski brdski prvak Niko Pulić ima i svoju web stranicu. No, ipak mi se čini da je to više djelo amatera. Žao mi je, ali mislim da nam sportaši zaslužuju puno bolje. Odite pa vidite na nikopulic.com, ako zbog ničeg, da doznate nešto više o njemu.
Ocjena: palčina dole

Hrvatsko izdanje europskog magazina o građenju i uređenju prostora "Hausbau" dobilo je i internet izadnje. Tako možete pročitati što ima u novom broju, a od starih brojeva samo vidjeti naslovnice (koje škrtice). Dizajn stranice je prosječan, bez iznenađenja, ali ono što je bitno, oku ugodan. Sudeći po banerima sa strane, koji se istina ne mogu kliknuti, vrlo isplativ projekt!
Ocjena: palčina posridi

Svjetsko nogometno prvenstvo u Japanu i Koreji dobilo je svoj Hrvatski portal na
sp2002.com. Vrlo je pregledan i detaljan. Klikom na zastavice možete saznati više o reprezentacijama, a i doznati čije su to zastave. Tako sam ja zazujala na zastavu Paragvaja jer je gotovo identična našoj (ok dok smo imali zvijezdu, ali čovjek se lako zabuni). Profesionalci na djelu, nema šta! Jedino ne znam što će sa domenom kad prođe prvenstvo. Da li će to ostaviti kao uspomenu, pogotovo ako Hrvati opet budu tako uspješni, ili će ugasnuti kao i većina stranica. Možda joj promjene naslov u "svinjske polovice 2002" he, he..
Ocjena: palčina uvis