Nenadmašni Bad Copy u Aquariusu + nagradna igra

Ivor Car

18. prosinca 2007.

Nenadmašni Bad Copy u Aquariusu + nagradna igra

Nakon što je Marchello oduševio zagrebačku publiku, uz svesrdnu pomoć Sky Wikluha, u klub na jarunskom moru ovoga petka dolazi najbolji beogradski hip hop kolektiv - Bad Copy, koji se proslavio svojim angažiranim i duhovitim tekstovima. Posebno veseli činjenica da će Bad Copy iskoristiti priliku kako bi promovirao fantastični album Sky Wikluha - "Ortaci ne znaju", a Lupiga će vas opet počastiti s ulaznicama

- Ovo je odlično, komentar je mnogih koji su prije dva mjeseca na zagrebačkom koncertu vrlog Lupiginog kolumniste Marchela de Facta, po prvi puta čuli par pjesama sa novog albuma Sky Wikluha. Isti taj Wikler znan ponovno se vraća na "mjesto zločina", ovaj put s beogradskim kolektivom Bad Copy, a u sklopu tog će nastupa Wikler promovirati svoj novi album "Ortaci ne znaju", izdanje koje je nakon višemjesečne stanke na hip-hop sceni u ovim krajevima, pokazalo što je to kvaliteta.

No, oni koji su barem donekle upoznati s Wiklerovim asortimanom, recimo čuli za njegovu  rock operu "Zagađenje u Japanu" koju je potpisao kao Đorđe Miljenović, znaju da se on nipošto nije zadržao samo na hip hopu. Dakako, koncert Bad Copyja neće se pretvoriti u promoviranje Sky Wikluha, koji je tek jedan od trojice veličanstvenih (ostala dvojica su, ukoliko netko ne zna, Timbe i Ajs Nigrutin), tako da će publika u Aquariusu imati priliku čuti i njihove provjerene hitove.

Podršku Bad Copyju dat će i, nažalost, nedovoljno poznati osječki MC, Kandžija. Ovom prilikom ćemo dvoje naših posjetitelja nagraditi sa po jednom ulaznicom, a za ovu neprocijenivu nagradu zainteresirani će morati uputitit e-mail na adresu urednistvo@lupiga.com, s naznakom "Hoću na Bad Copy". Inače, ulaznica na ovu, zagarantirano zabavnu večer u Aquariusu iznosi 40 kuna i možete je nabaviti na uobičajenim prodajnim mjestima.