NATJEČAJ ZA DODJELJIVANJE POTPORE: Tko želi biti 13. prase?

Ivan Galić

16. travnja 2012.

NATJEČAJ ZA DODJELJIVANJE POTPORE: Tko želi biti 13. prase?

Posjedovanje osjećaja za trenutak u kojem postupate suprotno od kazanog je tražena vještina. Činjenica da ste sve vaše stavove, uvjerenja i principe pretvorili u prostitutke, vas ne bi smjela obeshrabriti u vašoj impulzivnosti da sugovornika ne difamirate utajom poreza, knjižicom SKH, dosjeom UDB-e, nepotizmom ili apozicijom komunjara-jugoslaven-fašist. Prepirke ili rasprave po potrebi završavate sa psovkom po vlastitom nahođenju. Ukoliko ste lijevo-liberalne orijentacije, zbunite javnost odlaskom u Crkvu za Božić ili javno uputite pozdrav generalima

NA TEMELJU ČLANKA 79. STAVKA 4. TOČKE 11. ZAKONA O DETRONIZACIJI ŽUPANA-GRADONAČELNIKA-NAČELNIKA-FEUDALACA ( NN 11/07 ) GRAD SPLIT OBJAVLJUJE


NATJEČAJ ZA DODJELJIVANJE POTPORE  RADI (NE)PODIZANJA 13. RUKE PRILIKOM IZGLASAVANJA  (NE)POVJERENJA GRADONAČELNIKU ILI NJEGOVOJ SESTRI TAKOĐER

 

PREDMET NATJEČAJA

Predmet ovog natječaja je dodjeljivanje potpore radi pomoći pri odlučivanju kojoj se stranci prikloniti kad za to dođe vrijeme. Potpora može biti izražena novčano kroz određeni vremenski period ili jednokratno. Potpora se može izraziti i u naturi, koncesijama imenovanjem u odbore, kupovinom stana, auta i sl. Potpora je prenosiva i nasljedna.


KORISNICI POTPORE

Potpore se odnose na oporbene vijećnike, a iznimno i na one vijećnike stranke koja koalira u vlasti, a u trenutnoj su bračnoj svađi sa strankom koja je osvojila najviše glasova na izborima.


KRITERIJI DODJELE

Prednost će imati oni vijećnici koji su sposobni ostvarivati poslovnu korist kada bi poslovali s Gradom. Razina obrazovanja koja bi vas kvalificirala ovisi o točkama dnevnog reda, pa kako ne bi gubili na prednosti – završite fakultet tijekom prve polovice mandata. Poznavanje jezika je jedino bitno ako participirate u tijelima međunarodnih odbora, a zadovoljavajuća razina bi bila da znate pozdraviti na jeziku zemlje u kojoj se nalazite, npr. Es selamu alejkum Splite, plus, a na to se nadovezuje poznavanje rada na Skypeu ili nekom sličnom programu kako bi mogli virtualno sudjelovati pri glasovanju.


Ilustracija pravilnog dizanja ruke (FOTO: Clutch)

Dodatne bodove dobit ćete ukoliko imate problema sa inkontinencijom, tako da prije glasovanja imate opravdanje za odlazak na  toalet. Uputno bi bilo kad bi imali jednog strica koji je bio u ustašama a drugog u partizanima, a ako nemate vi onda vaš otac ili majka. Dodatno ćemo bodovati ako vam je netko iz obitelji pripadnik klera.


KARAKTERNE OSOBINE

Zajednički nazivnik za vaš habitus je konvertit. Pošto ste i prije ove potpore bili moralna praznina omeđena kožom, shvatite ovo kao ugovor o najmu vašeg tjelesnog i mentalnog prostora najmoprimcu na određeno vrijeme, s aneksom i za daljnje iznajmljivanje po potrebi. Konformizam je preduvjet za bilo kakav daljnji rad. Posjedovanje osjećaja za trenutak u kojem postupate suprotno od kazanog je tražena vještina. Činjenica da ste sve vaše stavove, uvjerenja i principe pretvorili u prostitutke, vas ne bi smjela obeshrabriti u vašoj impulzivnosti da sugovornika ne difamirate utajom poreza, knjižicom SKH, dosjeom UDB-e, nepotizmom ili apozicijom komunjara-jugoslaven-fašist.


Potpora uključuje i masažu potrebne ruke (FOTO: Alloha massage)

Prepirke/rasprave po potrebi završavate sa psovkom po vlastitom nahođenju. Ukoliko ste lijevo-liberalne orijentacije, zbunite javnost odlaskom u Crkvu za Božić ili javno uputite pozdrav generalima. Važna napomena takvima, prilikom sljedećeg glasovanja o imenovanju generala Gotovine počasnim građaninom, ako želite zadržati dosljednost, podižete ruku za, obratite pažnju!! - NE – iz razloga što je zadnji put vaša stranka glasovala pozitivno, a pretprošli negativno, pa kontinuiteta radi pratite niz ne-da-ne. Ako se želite kompromitirati, podižete ruku za – DA – iz razloga što niste sposobni nastaviti niz, javnost će vas etiketirati neinteligentnim. Imajte na umu da je ovo apliciranje na Natječaj, osobna odluka svakog pojedinca i od vas se očekuje da prezir javnosti i onih koji bi jednako postupili ali nisu imali priliku, podnesete kao pravi trgovac.


OPIS RADNOG MJESTA

Potporom se želi osigurati sigurnost dolaska na odlučujuću sjednicu i neometanost motorike (ne)podizanja lijevog ili desnog gornjeg ekstremiteta do zamjetne razine, blago savijenog u laktu, 30 centimetara iznad glave u razini ramena, kako bi nedvosmisleno i konkludentno izjavili volju. Potpora uključuje i masaže kako grčevi i bol ne bi osujetili dogovor, kao i tjedne treninge kako bi se iste preveniralo. Potpora uključuje i policu osiguranja kod izabranog osiguravatelja ukoliko obavljate rizičnu djelatnost ili rukujete opasnom stvari.


PENALI

Ukoliko se potpora ne upotrijebi za dogovorenu svrhu, obvezni ste vratiti dobivena novčana sredstva. Ako se radi o stvarima, dužni ste ih vratiti u stanju u kojem su zaprimljena. Ako se radi o imenovanju na upravna, nadzorna ili druga radna tijela/mjesta dužni ste podnijeti neopozivu ostavku zbog privatnih razloga. Vaša obitelj će možda biti izložena poniženju zbog vaših odluka. Vi ćete možda doživjeti poslovnu propast kojoj recesija neće biti uzrok. Fizičko nasilje nije isključeno. U javnosti ćete biti prepoznatljivi kao kontroverzani političar i vaš će slučaj biti školski primjer političke trgovine koji će vam osigurati mjesto u medijima u predizborno vrijeme. Ali ne brinite, niste ni prvi ni zadnji. Ima vas još.

S nipodaštavanjem,

Sotona, viši upravni referent

Lupiga.Com