Nakon duge suše najavljujemo!

Ivor Car

30. kolovoza 2003.

Nakon duge suše najavljujemo!

Zbilja već dugo nije bilo apsolutno nikakve najave na Lupigi. To je prvi razlog zašto bi se ljubitelji Lupige trebali veseliti ovoj novici. Drugi razlog je to što je kolumnistica koju ovom prilikom najavljujemo stvarno dobra. Iako je tajanstvena, potrudit ćemo se da je barem malo razotkrijemo, a za početak senzacionalno: vrtni patuljak je idealni muškarac i potencijalni san svake žene!

Koliko dugo vremena nije bilo najave na Lupigi se teško može izračunati. Upravo zato visokim tonom s ponosom u glasu vam govorim: ovom prilikom vam najavljujem našu novu kolumnisticu koja je za svoj nick odabrala ovih sedam slova: ripcord. Vjerujem kako su neki od vas već primijetili ovu osobu putem komentara na kolumnama, a pogotovo naši kolumnisti.

Dakle, naši kolumnisti, ovo vam je prava prilika da joj se "osvetite" za sve one komentare kojima vas je počastila u zadnjih godinu dana, koliko surfa na Lupigi.

A što da kažemo o našoj dragoj ripcord, osim da u predstavljanju svog lika i djela baš i nije surađivala, drugim riječima, slikovitije rečeno, bježala je k'o zec od vuka i lisice zajedno. Pa hajde da probamo razotkriti ono što nam je dopustila da saznamo.
Krenimo s jednom, rekli bi neki, vrckavom idejom. Naime, ripcord je svojevremeno razrađivala ideju kako je vrtni patuljak idealni muškarac i potencijalni san svake žene, i to mnogo prije "Amelie". Na sreću ili na žalost tu ideju je napustila, što nikako ne znači kako i dalje ne misli tako, jer već najavljuje povratak istoj, kad - tad. Čangrizavom dijelu našeg čitateljstva moramo napomenuti da ne zamjeraju našoj kolumnistici čestu uporabu engleskog jezika, jerbo je ona dio svog života provela, kako sama kaže, preko bare. Na popis bitnih stvari u svom životu stavlja glazbu, piskaranje, čitanje, smijeh, oblake (i to, kaže, one velike bijele pufaste) te osobnog patuljka.

Mislim da je to od mene i od ripcord bilo dosta (od koga je stvarno i je /op. ja/). Ostatak saznajte tako što ćete čitati njene kolumne, a dala je časnu pionirsku da će kolumni biti često. Započnite upoznavanje sa njenom prvom, "Tender is the night" i to tako što ćete kliknuti na naslov iste.
Do slijedeće najave vas pozdravljam.