Michael Jackson pod istragom policije

Grrrr...

19. studenog 2003.

Michael Jackson pod istragom policije

Nekadašnji svjetski kralj popa Michael Jackson je ponovno na meti policije. U utorak su njegov ranč Neverland pretraživali mnogobrojni radišni policijski službenici. Razlog pretrage golemog ranča još uvijek je nepoznat, baš kao što nam je nepoznato je li 70 službenika pronašlo štogod. No, nešto nam je ipak poznato, a to su neka nagađanja

Michaelov glasnogovornik također nije znao o čemu se radi. Nagađa se da je to odgovor na tužbu dvanaestogodišnjeg dječaka koji je jednom prilikom prespavao kod Jacksona i kasnije ga optužio za zlostavljanje. Glasnogovornik slavnog pjevača je napomenuo da se Jackson već par tjedana nalazi u Las Vegasu gdje snima spot za svoju pjesmu One More Chance.

 

Odvjetnik dječaka koji je navodno zlostavljan ništa ne demantira, ali niti potvrđuje da se ranč pretražuje u vezi deset godina starog slučaja, a tadašnja odvjetnica Jacksona kaže kako je čudno da se pretraživanje ranča poklapa sa izdavanjem novog Jacksonovog albuma.

Naime, mnogi vjeruju da je cijela ova frka i panika plod neobičnog marketinškog poteza koji bi prije prodaje novog albuma trebao podignuti publicitet Jacksona. Sjećamo se svi koliko je Jackson dobio na popularnosti dok se prikazivao toliko spominjani i sporni dokumentarac o njemu. Mnoge slavne osobe razmišljale su o istom potezu, a sve u istu svrhu - svrhu dizanja publiciteta.