Marge Simpson povećala grudi

Ivor Car

16. studenog 2002.

Marge Simpson povećala grudi

Priznali mi to ili ne, čini se kako je svjetski trend izgledati, recimo, poput Pamele Anderson na ovoj slici s dodjele europskih MTV nagrada u Barceloni. Na takve trendove upozoravaju i tvorci popularnog crtića "Simpsonovi", u epizodi koju će gledatelji američke televizijske postaje Fox moći vidjeti ovoga mjeseca. U toj epizodi Marge Simpson će zabunom povećati grudi.
Lik iz popularnog crtića Simpsonovi, majka nestašnog lika koji se pojavljuje na dnu Lupigine naslovnice, Marge Simpson, povećat će grudi. Marge, do sada poznata po visoko uzdignutom velikom "žbunju" plave kose, usljed zbrke u bolnici kirurškim zahvatom dobit će silikone, umjesto liposukcije s kojom je Marge htjela zadiviti svog inertnog muža Homera. No, kako to u crtićima biva, Marge je nehotice zamjenjena s drugom pacijenticom i umjesto liposukcije dobila je silikonske grudi.
Ovaj scenario će se odigrati u epizodi od 24-og ovog mjeseca, koja će tada biti prikazana na američkoj televizijskoj postaji Fox. Ova epizoda naslovljena je kao "Large Marge" iliti u slobodnom prijevodu "Širokogrudna Marge".
Tako će autori Simpsona još jednom dati specifični satirički pečat, ovoga puta na temu plastičnih operacija kojima pribjegavaju mnogi kako bi dosegli uzoritu, dirigiranu ljepotu. Pojam ljepote u svjetskom, a osobito u američkom društvu, dobio je neke nove konotacije i postao svojevrsni trend, koji se slijepo slijedi. Jednostavno riječ je o činjenici da mnoge djevojke i žene žele izgledati kao Pamela Anderson na dodjeli MTV-evih europskih nagrada. Tko to nije vidio, evo mu prilike, slika je tu.