KAKO JE MEDO POSTAO HEROJ PODGORICE: Ulični pas obranio djevojku ujedajući razbojnika za guzicu

Lupiga.Com

26. studenog 2017.

KAKO JE MEDO POSTAO HEROJ PODGORICE: Ulični pas obranio djevojku ujedajući razbojnika za guzicu

Na Facebook stranici Podgorički vremeplov objavljen je video snimka ulične nadzorne kamere, na kojoj se vidi kako pas lutalica spašava djevojku od napada razbojnika koji joj želi oteti torbicu.

U komentarima pod ovim videom javili su se ljudi koji Medu imaju čast poznavati lično i personalno, objavili su njegovu fotografiju i - Podgorica je dobila svog uličnog kralja.

Video snimak Mede, koji za guzicu ujeda razbojnika, a potom ga natjerava niz ulicu viralno se širi prostranstvima društvenih mreža i interneta kao takvog.

Pridružujemo se proslavi okrunjenja uličnoga kralja Podgorice i donosimo ekskluzivnu fotografiju krunisanog kralja ulice. Za one koji žele biti podrobnije informirani, recimo da Medo operira u dijelu Podgorice koju nazivaju Stari aerodrom.

Okrunjeni kralj (FOTO: Facebook/Podgorički vremeplov)

Podgoričani odaju poštu Medi i poručuju: "Neka se sad dozovu malo pameti oni što pse truju mišomorom."

Video koji ste imali priliku pogledati objavili smo u namjeri širenja svijesti o dirljivom prijateljstvu koje ulični psi uglavnom neuspješno nude ljudima.

Podgorički heroj Medo (FOTO: Facebook/Podgorički vremeplov)

P. S. Naknadno smo, nakon što je tekst objavljen, utvrdili da Medo ipak nije lutalica, da je riječ o psu kojeg redovito hrani njegova obitelj. Dakako, to ne mijenja apsolutno ništa na stvari. Osim naslova. Ispričavamo se čitateljima zbog nenamjerne greške i pozivamo vas da stanete u obranu i zaštitu psima, naročito lutalicama, kad god vam se za to ukaže prilika.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube