HTV uzvraća udarac

miro@lupiga.com

14. ožujka 2002.

HTV uzvraća udarac

Stalno pod udarom kritika uredništva Lupige oko programa HTV je odlučio uzvratiti udarac. Tako ćemo počevši od Uskrsne nedjelje na HTV -u imati pravu malu filmsku poslasticu. To su sva četiri nastavka Star Wars - a. Kako ne vole svi Star Wars - e za njih i dalje ostaju "Život na sjeveru" ili "Alo Alo" koji dolaze nakon više nego legendarnih "Mućki".
Drugi (ili po nekima peti nastavak ) ratova zvijezda pod nazivom "Attack of the clones" 16. svibnja dolazi u hrvatska kina. Da bi se bolje pripremili za sagu o imperiji i antiimperijalistima možete posuditi filmove u video klubu ili ih počevši od Uskršnje nedjelje s filmom "Ratovi zvijezda" pogledati na HTV - u. Pohvalno nema što.
Isto tako ljubiteljima "Mućki", u koje se i sam ubrajam moramo žalosno napomenuti da se ovaj ciklus završava a umjesto njega dolazi ništa manje popularni Rene i njegove konobarice u "Allo, Allo".
Inače zanimljivost je da se u "Napadu Klonova" koji dolazi u kina pojaviti i Anthony Daniels.
To je glumac koji se u svim epizodama pojavljuje pod zlatnom maskom robota C-3PO-a. U »Napadu klonova« on se pojavljuje u ulozi poručnika Faytonnina, i mada ne progovori niti jednu riječ u filmu, izjavio je kako je izrazito sretan jer mu je već dugo vremena bila želja da se bar jednom pojavi bez maske.