HELENA POPOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga je kritična prema ekonomskim i političkim strukturama moći“

Lupiga.Com

18. siječnja 2018.

HELENA POPOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga je kritična prema ekonomskim i političkim strukturama moći“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Podržat ću Lupigu u ovoj kampanji budući da cijenim neovisne medije koji se kritički odnose prema ekonomskim i političkim strukturama moći u društvu“, poručuje u svom videu podrške Helena Popović, docentica sa zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti. 

Znanstvenica koja se, među ostalim, bavi istraživanjem medijskog sustava u Hrvatskoj, jasno je odlučila podržati Lupigu u njenoj crowdfunding kampanji koja traje još samo 46 sati i u kojoj smo trenutno u lovu na drugi cilj koji će nam pomoći da u ovoj godini angažiramo nova novinarska i književnička imena na Lupigi.

„Također mi je važno da živimo u društvu u kojem se sloboda medija poštuje. Zato ću ih podržati“, zaključuje Popović u kratkoj video snimci. Nema vam druge, nego podržite i vi.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Novosti/screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.