EKSTREM IZ KOMŠILUKA: To što u prirodi ima slučajeva da majmun siluje majmuna izraz je defektnosti prirode

Vjeran Grković

5. kolovoza 2011.

EKSTREM IZ KOMŠILUKA: To što u prirodi ima slučajeva da majmun siluje majmuna izraz je defektnosti prirode

Rijetke su zemlje gdje izuzetni ekstremi poput Fatmira Alispahića mogu biti ugledni mislioci, umjesto da dobiju propisnu njegu. Uvjerit ćete se u to nakon što se na ovom mjestu susretnete s njegovom novom kolumnom u islamskom časopisu Saff, gdje je s javnošću podijelio svoja razmišljanja o homoseksualizmu, kojeg naziva pederlukom i uspoređuje s fašizmom i komunizmom. Budući je svoje misli prosuo na čak pet kartica teksta, na ovom mjestu donijet ćemo samo vrhunce ove litanije koja svojom „studioznošću“ nimalo ne zaostaje za onom koju je nedavno po papiru prolio bard makarskog novinarstva Ivo Čurković


Fatmir kao hadžija

Fatimir kao špekulant: 

U nekoliko medija nagovještena je mogućnost da bi Sarajevo moglo dobiti svoju prvu „povorku ponosa“, ako tu titulu u međuvremenu ne zgrabi Tuzla, gdje je već organizirano obaranje Ginisovog rekorda u masovnom i javnom žvaljenju, u čemu je učešća uzelo i nekoliko pederskih parova. Jedan od glavnih pederskih ideologa u Zagrebu, Gordan Duhaček, potiče iz Tuzle, pa je i to razlog ovim špekulacijama da bi Tuzla mogla postati bosanska metropola pederluka. Nesporno je da će pederska internacionala kidisati i na bosanske prostore, posebno one sa bošnjačkom većinom, budući da vrijeđanje islamske tradicije uključuje medijsku pozornost i podšku.

Fatmir kao ljubitelj Jevreja: 

Pošto su dovoljno, a i specijalno bili ugroženi, i to od tzv. talibana, došlo je vrijeme da bosanski pederi hrabro izađu iz ilegale i da svojim devijacijama odbrane bosansku multikulturu. To bi bio sažetak političkog programa ovdašnjeg pederizma, koji jedan mentalni i nagonski poremećaj stavlja na pijedestal uvjeta za demokratsko ozdravljenje multietničkih prostora. Na isti način pederi zloupotrebljavaju holokaust, pokrećući svoje razvratne povorke ispred sinagoge, i poistovjećujući sebe sa ubijenim Jevrejima, a one koji su protiv pederizma sa fašistima.

Fatmir kao znanstvenik:

Ima nešto u čemu ćemo se složiti s pederima: ta njihova bolest, koja je 1973. u okolnostima korupcije skinuta s liste mentalnih oboljenja, ne može se zvati homoseksualizmom, već se treba zvati pederlukom, a kao politički projekt – pederizmom. Naime seksualnost je u funkciji produžetka vrste, pa kao takva ne može biti istospolna, homoseksualna. To što u prirodi ima slučajeva da majmun siluje majmuna izraz je defektnosti prirode, koja bi, da je takva, odavno izumrla.

Fatmir kao duša od čovjeka: 

Oni danas agresivno teže prikazivanju svoje suštine, i u jezičkom, i u manifestacionom obliku, i kad si o vrat vješaju natpise „Peder u duši“, i kad na „povorkama ponosa“ hodaju našminkani kao prostituke, polugoli, pijani i drogirani, kad jedni po drugima mokre i meljaju se izmetom, prezentirajuci narodu svoje devijantne običaje i opća demokratska dostignuća.

Fatmir kao teoretičar urote: 

Pederizam je globalni projekt za degeneraciju i porobljavanje ljudskog roda! Građanin, čija prava oblikuje teatar demokratije, a zapravo interesi vladajuće strukture, pod medijskim će utjecajima i političkim pritiscima vremenom prihvatati pederističke svjetonazore kao uvjet za egzistenciju i napredak, onako kako su porobljeni građani prihvatali totalitarne poretke fašizma i komunizma.

Fatmir kao kriminalist:

Perverzije u koje ulaze pederi nadilaze najgore horore i najmorbidnije scene. Kada se vrše policijska istraživanja vrsta zločina koji se počine u različitim društvenim zajednicama, jasno se dolazi do zaključka da su ubojstva koje se počine u pederskim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom. To samo dodatno oslikava stanje pederskog uma.

Fatmir kao slobodarska većina: 

Pederske slobode treba da budu ograničene slobodama apsolutne većine, koja ne želi da gleda ni pedersku, ni nepedersku golotinju po ulicama, i po parlamentima.


Ukoliko imate želuca cijelu kolumnu možete pročitati na ovom linku.

Lupiga.Com

FOTO: bhforum