DJ Oli Doboli - hip-hop/r&b night u Primoštenu

Ivor Car

16. srpnja 2004.

DJ Oli Doboli - hip-hop/r&b night u Primoštenu

Vjerujem kako je oštro oko sigurno primijetilo da se na našim stranicama zadnjih nekoliko dana vrti novi banner. Pitali su me zašto, ali evo tek sada odgovaram. Riječ je o banneru koji najavljuje hip-hop r&b night, party koji će se tijekom ljeta održavati svakog četvrtka u primoštenskoj Aurori. Poznavajući rezidenta, siguran sam kako će četvrtkom u Primoštenu biti veselo
Pitaju me mailom neki dan: Pa dobro, pobogu, zašto mi stalno vrtimo onaj banner od Aurore, i to za džaba? Nisam stigao odgovoriti na mail, ali da jesam odgovorio bih ovako: Zato što u Aurori svakog četvrtka ovo ljeto moj dragi prijatelj Oliver Linzbauer, poznatiji kao DJ Oli Doboli, zabavlja publiku puštajući joj hip-hop i r&b. A to Oli, vjerujte radi odlično. Eto, zato stoji banner, da upozori ljude da, ukoliko se odmaraju na srednjem Jadranu, ne propuste priliku i četvrtkom skoče do Primoštena.

Ako ne vjerujete meni, vjerujte Olijevim karakteristikama, "poslušajte" samo: više godina radi kao hip-hop/r&b DJ na hrvatskoj sceni. Zajedno s Emiliom Dalbellom i DJ Veinom uređuje i vodi radio emisiju Original Flava Show na Hrvatskom Radiju 2 (osim u Hrvatskoj, emisija ima značajan broj slušatelja i u Sloveniji i Bosni i Hercegovini). Kao DJ nastupao je diljem Hrvatske (u svim većim gradovima). Čest gost je i u Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Bled), a bilježi nastupe i u  Berlinu, Beču, Salzburgu, Grazu, Zürichu, Kopenhagenu, Rotterdamu, Münchenu, te Düsseldorfu.  Radio je također i kao rezident DJ klubova Baobab i KSET. Kao stage DJ surađivao je sa svim značajnijim hrvatskim hip-hop izvođačima (Tram11, Bolesna Braća, Elemental, Nered&Stoka), a posljednjih godinu i pol je prateći DJ Ede Maajke.

Prva dva partija su, kako saznajem, prošla vrlo dobro, iako se sezona tek zahuktava i prava špica kreće od slijedećeg tjedna. Ujedno sa zahuktavanjem sezone, zahuktava se i hip-hop r&b night u Aurori, jer slijedeći četvrtak Oliju se pridružuju DJ Odie (Njemačka) i DJ Mengren (Šibenik), a tjedan iza toga Aurora će doživjeti svoj ljetni vrhunac nastupom našeg (ne)aktivnog kolumniste Ede Maajke, kojeg će podržati Frankie.

Nakon glavatog MC-ja gosti Aurore četvrtkom će biti DJ K'Pow iz Ljubljane (5. kolovoz), Dj FU, također iz Ljubljane (12. kolovoza), te rezident Blackout večeri zagrebačkog Aquariusa, Dj Phat Phillie (19. kolovoza). Ukoliko o svemu želite saznati nešto više, kliknite na onaj banner s početka priče, a ako vam pobjegne onda:

www.hip-hop.hr
www.auroraclub.hr
www.never2much.info