Uskoro istina o Roswellu?

Feez

18. studenog 2002.

Uskoro istina o Roswellu?

Amerikanci će kroz koji dan imati priliku na televiziji pogledati novi dokumentarac o padu NLO-a u Roswellu 1947. godine. Ovaj se dokumentarac od ostalih razlikuje po tome što ga je radila skupina istraživača i arheologa koja je cijeli rujan ove godine provela u pustinji Novog Meksika. Što su našli? Pogledajte pod
Američki kabelski program "SCI FI" poslao je još u rujnu skupinu arheologa u pustinju Novog Meksika da bi u okolici Roswella pronašli nekakav materijal za emisiju "Pad u Rosewellu", koja će biti emitirana 22. studenog na spomenutom kanalu. Razlog zašto uopće spominjem ovako nešto jest najava zapanjujućih novih dokaza o svemircima u Sjedinjenim Državama.
Prema navodima vođe ekspedicije, Billa Dolemana, rezultata je bilo. I to dobrih.
- Pronašli smo neke stvari za koje nismo sigurni što su zapravo, no vjerujte, iznenađujuće su, rekao je Doleman.
Istovremeno, predstavnici "SCI FI" obećali su gledateljstvu intervjue sa svjedocima, najnovija otkrića i nepobitne dokaze. O čemu? E, za to ću i ja morati pričekati još koji dan.
Uglavnom, ako i niste znali, nepoznata je letjelica navodno sletjela u pustaru Novog Meksika 3. srpnja 1947., dan prije najvećeg američkog nacionalnog praznika. Tom je prilikom oko letjelice pronađeno 7 svemiraca (tako kažu svjedoci), koje je vojska uskoro pokupila, i kako to obično s izvanzemaljcima ide, stavila ih "pod nož". O ovome je ispričano milijun priča, snimljeno malo manje filmova, a u svakom slučaju radi se o  najintrigantnijem "susretu" u ljudskoj povijesti. Gdje su završili posada i djelovi letjelice, kao i ono što svijet do sada nije znao, sve će nam to reći Ameri. Znate zašto? Zato što je istina tamo negdje.