Trensijana u Hrvata

miro@lupiga.com

8. listopada 2002.

Trensijana u Hrvata

Nakon mnoštvo političkih vijesti i novica, predstavljamo vam ono u što se uredništvo Lupige najbolje razumije, a to je plesanje, čaganje, dancanje i tancanje. U ovoj maloj ali slatkoj novici najavljujemo dio programa kluba Attack, za kojeg je malo reći da je angažiran. Klub radi punom parom, a na najavi programa zahvljujemo našem "inside" doušniku DJ Ganesh-u.

Svi znamo da postoji više vrsta techno glazbe. Isprva se plesalo u malim prostorijama za fanove, pa u velikim dvoranama, da bi se na kraju sve opet vratilo u male prostore. Jedan od takvih je zasigurno i klub "Attack" koji se za neupućene brucoše nalazi tik do Močvare na savskom nasipu.
Baš tamo 26.10. tekuće godine kreće novi party serijal imenom "Gotcha", koji ce se događati jedanput mjesečno, a glazbeni koncept usmjeren je na "nu wave futuristic psychedelic techno trance" (pa si vi mislite) zvuke. Programi "Tribalizer" i "Spin cycles" već prate istoimeni sound zadnjih 2 godine, no "Gotcha" se predstavlja sa stranim DJ gostima, novim dekoracijama i
instalacijama raznih umjetnika, posebnim chill out floorom, te po prvi put u Attacku totalno novim sound systemom.
Na prvom partiju će nakon dužeg vremena svoj set predstaviti
DJ Tomislav, jedan od prvih trance DJ-a u Zagrebu, urednik najstarije trance emisije "Teleport" na Radio Studentu, DJ "Ganesh", najčešći gost svih psy-trance partija u Hrvatskoj i uokolo, koji sa svojim produkcijskim projektom "Sensor organ" uskoro izdaje traku na novoj CD kompilaciji izraelskog labela "Analog pussy records", te DJ Nesho, koji je uz DJ Marina jedini DJ koji promovira trance sound, organizirajući partije u Puli i cijeloj Istri zadnje tri godine.
Ne zaboravimo na kraju i stalnog "Tribalizer" residenta DJ Vanju. Sve ovo i još više, najbolje možete vidjeti tamo, pa ako imate sklonosti ka takvoj muzici, ne oklijevajte ni minute. Kakve će cijene upada biti, u mailu nisam obavješten, no poznavajući slobodarsko-studentski duh ovog kluba, vjerujemo da vas neće šokirati kao npr. cijena upada u Best.
Više o programu kluba Attack, možete saznati naravno na njihovim web stranama, kao i na stranama koje se bave izričito tranceom u Hrvata i okolo Hrvata. Ako vam i to nije dovoljno, svratite na stranicu mladića koji je pismom potaknuo pisanje ove novice.