Što je novoga?

Ivor Car

24. veljače 2004.

Što je novoga?

Opala, već dva puta za redom kasnimo s ovom novicom i moram priznati da mi uopće ne pada teško, ponajviše zato što mi puca, ali i zato što nemam o nečemu posebnom zapodjenuti razgovor. Ništa se ne događa, sajt je prazan i da sam na vašem mjestu uopće ga ne bih posjećivao, a vidim da neki od vas već tako rezoniraju jer novoga rekorda u posjetima nema, čak naprotiv. Najbolje bi bilo da se za korizmu odreknete Lupige

Hajde da na brzaka sumiram uspjehe i neuspjehe protekloga tjedna, a bilo ih je malo, i jednih i drugih. Tek 16 ID-eva, odnosno tekstova, što je sramotna brojka čak i za neradnike kao što smo mi. Takav loš tretman prema sebi osjetili su i naši posjetitelji pa su stoga proteklog tjedna ove stranice posjećivali u neuobičajeno malenom broju. U prosjeku, po danu, 400 osoba manje nego tjedan iza. Dobar podstrek neradnicima za rad. Toliko o tome.

Sada smjesta na prošlotjednu anketu, koja nam otkriva kako želite samo velike i ozbiljne stvari, jer od naših nas novica najviše zanimaju gole sise i seks, a najmanje ove prizemne stvari kao što su ozbiljno i britko politikantstvo te osobni komentari. Očekivano, moram reći, jer davno sam ja svom prijatelju Riječnom raku rekao: Spomeni im u uvodu hurac, čičku i hebavanje, eto ti u startu 300 čitanja, a napiši im nešto o Mugabeu i otmicama u Kolumbiji dobit ćeš isti učinak kao da si sat vremena gledao kako raste fikus. Tako je to ljudi moji. Jedino iznenađenje je vaša tendencija ka sportu, koju do sada nisam ni naslutio, a kamoli primijetio.

Nova anketa bavit će se korizmom (znamo svi što je korizma?), odnosno odricanjima u korizmi, pod uvjetom da se čega odričete uopće. Mnogo je stvari kojih se možete odreći, a ja ću vam ponuditi one prve koje su mi pale na pamet: čokolade, seksa, 4asa, cigareta, Lupige, skakanja na glavu s vrha trokatnice, alkohola …

A kome udr't pohvalu. Navaru, eto kome. Čovjek se nije baš nešto naradio, ali spomenuo je sve ono što volite (gole sise i seks) i isplatilo mu se. Pokuda ovog tjedna ide našem udarniku, Aliji Sirotanoviću na plavi Jadran (o Bozzi je riječ), a najavit ćemo vam novog kolumnistu (svidjelo se raji biti kolumnista). Do slijedećeg puta, ukoliko se u korizmi ne odreknem ove novice, maleni pozdrav!