Što je novoga?

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Što je novoga?

Gustu pobjedu u našoj protekloj anketi izborila je ženska osobina koju smo nazvali "permanentna glavobolja". Očekivano ili ne, ali iz tog podatka se da mnogo naslutiti. Budući da svi u ovome trenutku osjećamo glad, razmišljamo što pojesti na putu prema doma. Nudi se samo "zdrava hrana". U ovom groznom tjednu okarakteriziranom kao tjedan kada je Hrvatsku zahvatio toplotni udar, nemamo baš mnogo pohvala, mada bi ih mogli izmisliti, ali nećemo. Ipak imamo jednu najavu.
Dakle prošao je još jedan tjedan. Loš početak za neku vijest. Najbolje bi bilo zaustaviti vrijeme i uživati u suncu, ali ne onome gradskom, već nekom "šumskom" ili "livadskom", kao što je to učinio ovaj vaš vrijedni novinar. Preporučam takvu aktivnost svima.
Da krenemo sa jednom kratkom analizicom naše ankete. Naši čitatelji(ce) kod žena ne vole njihovu "permanentnu glavobolju". Taj ponuđeni odgovor je prouzročio najviše klikova na našoj anketi i za samo jedan glas uspio "nadigrati" ljutog konkurenta, "neprestano zanovijetanje". Čini se da su neki od simbola, većinom srednjovječnih i starijih žena, naišli na toleranciju. Riječ je dakako o gledanju sapunica, čitanju loših magazina i ženskom hobiju, tračanju. Oni kod anketiranih gotovo da i ne izazivaju nikakave "smetnje". Možda kad je neka tekma na TV-u. Dobro kotiraju i osobine kao što su dugotrajne pripreme za izlazak i PMS. Tako ste to vi rekli!
U "redakciji" smo svi poprilično gladni i namjeravamo pod hitno nešto staviti u "kljun". Naravno to će biti neka hrana na brzaka. Svi imamo svoje favorite, a anketu smo pustili u "pogon". Pa da vidimo koja je najdraža fast food hrana kod populacije Lupingaša i onih slučajnih putnika namjernika. Moja preporuka je .......
Vručina i sparina u kombinaciji ubili su i ono malo želje za radom naših mnogobrojnih suradnika, pa se tako ni ovaj tjedan ne možemo podičiti s nekim vrijednijim rezultatima. Ovu priliku iskoristiti ću kako bi vam rekao da imam čast predstaviti vam novu Lupingašicu, Maju. Od Maje u ovom tjednu očekujemo neke odlične tekstove. Djevojka već nekoliko dana s pozitivnom energijom i svojim izborom tematike, puni naš forum. Na forumu možete pogledati neke tekstove koji su proizašli iz glave naše Maje.
Pohvala ide i Lupillus web teamu, koji je bježeći od sunca svesrdno prionuo na izradu, kao prvo svoje stranice. Pa neka im je sa srećom. Da ne zaboravimo i našeg vrijednog radnika u pozadini, Rochija. On sve radi i još ima vremnena za napisati vijest. Ma bravo Rochi!