ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA IZ BENKOVCA: Nacizam za cijelu obitelj - s djecom pozirao pozdravljajući kao nacisti

Lupiga.Com

1. veljače 2015.

ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA IZ BENKOVCA: Nacizam za cijelu obitelj - s djecom pozirao pozdravljajući kao nacisti

Predsjednik gradske organizacije Autohtone - Hrvatske stranke prava iz Benkovca, Darko Kovačić, na svom Facebook profilu objavio je šokantnu fotografiju, na kojoj zajedno sa svoje šestoro malodobne djece pozira pozdravljajući nacističkim pozdravom. Nakon fotografije iz Bleiburga koja je obišla svijet, a koja prikazuje cijelu jednu obitelj, uključujući i djecu najmlađih uzrasta, odjevenu u ustaške uniforme, ovo je najšokantnija fotografija koja svjedoči o simpatiziranju pronacističkog NDH-a režima u dijelu hrvatskog društva. Kovačićevu fotografiju pozdravio je veliki broj njegovih Facebook prijatelja.

Šokantnu fotografiju, stoji u pojašnjenju na Kovačićevom profilu, snimila je majka djece koja poziraju. Dakako, to nije jedina fotografija na kojoj A-HSP-ovac pozira pozdravljajući nacističkim pozdravom, niti je to jedina fotografija na kojoj je ovjekovječio vlastiti djecu s desnicom dignutom u zrak. Kovačić jasno ističe da je ponosan na taj pozdrav, a očigledno je da u istom duhu odgaja i svoje potomke.

U pitanju je cijeli niz ovjekovječenih nacističkih pozdrava. Tek nešto manje nego ova fotografija, šokantne su poruke podrške koju je za fotografiju Kovačić dobio na svom Facebook profilu.

(FOTO: Facebook/DarkoKovacic)

Prije nego vam preporučimo neke od reakcija njegovih prijatelja, valja dodati, Kovačević aktivno podržava šatoraški prosvjed, koji se odvija u Savskoj 66, pred zgradom Ministarstva branitelja, o čemu svjedoči ova fotografija.  


(FOTO: Facebook)

Reakcije prijatelja ljubitelja ustaštva iz Benkovca na fotografiju gdje cijela obitelj pozdravlja u nacističkom stilu pogledajte na fotografijama ispod. 

 

 

 

Ima li tu mjesta za reakciju socijalne službe

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Facebook